26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölüm fragmanı son bölüm TRT 1'de

TRT 1 Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hangimiz Sevmedik yeni bölüm fragmanı neler içeriyor? 18. yeni bölüm fragmanı öncesi son bölümdeki gelişmeler haberimizde. İşte, aksiyonun bir dakika bile durmadığı Hangimiz Sevmedik dizisinin yeni bölüm detayları.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölüm fragmanı son bölüm TRT 1'de

TRT 1'in kendine has bir izleyici kitlesi kazanan dizisi Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölüm heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Hangimiz Sevmedik son bölümde; Itır’a karakoldan gelen telefon herkesi şaşkına çevirdi. Hiç beklenmedik bir nedenle Adile ve Münir karakola düştü. Peki Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? İşte Hangimiz sevmedik yeni bölüm fragmanı.

 

HANGİMİZ SEVMEDİK PAZARTESİ AKŞAMLARI SAAT 20.00'DE TRT 1'DE

 

 

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜM ÖZETİ

Anne babalarının onlara nispet yapmak için tatile çıktığını öğrenen çocuklar Adile ve Münir’e yokluklarında nasıl ayakta duracaklarını göstermeye kararlıdırlar. Onların yokluğunda herkes iş dağılımı yaparlar. Şener kahvehaneye göz kulak olacaktır.

Hatta baba yadigarı kahvehaneyi kara geçirmek için yepyeni bir planı vardır. Tarık ve Itır hem evleri çekip çevirmenin hem de aile bireylerini kontrol altında tutmanın hiç de kolay olmadığını kısa zamanda anlayacaklardır.

Öte yandan Perran Şevket’e ruhunun yaşlı ve sıkıcı olduğunu söyleyerek hayatının hatasını yapar. Şevket gençleşmek için harekete geçer.

Sandal kıyıya vurduktan sonra bir otele sığınan Adile ve Münir hallerinden memnundurlar. Münir burada Adile’ye 36 yıl önce neden ortadan kaybolduğunu anlatmaya karar verir.

Emel ile İlyas yemek için sözleşir . Ama hiç olmadık kişilere yakalanırlar.
Itır’a karakoldan gelen telefon herkesi şaşkına çevirir. Hiç beklenmedik bir nedenle Adile ve Münir karakola düşmüşlerdir.

 

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ