27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Hayat Bazen Tatlıdır yeni 9. bölüm 2. fragmanı son bölüm Star'da

11 Aralık Pazar akşamı yayınlanması gereken Hayat Bazen Tatlıdır dizisi Beşiktaş'taki hain terör saldırısından dolayı bu hafta yayınlanmadı. 9. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizi önümüzdeki hafta ekranda olacak. Pazar akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin yeni bölümü dizinin takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin 8. son bölümünde; Burak transfer iptalinin şokunu üzerinden atamadan ev sahibinin onları evden attığını öğrenir. Hayat Hoca, Burak ve ailesini yanına alır. Hayat Bazen Tatlıdır 9. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve diziyle ilgili merak ettiğiniz her şey haberimizde.

12 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Hayat Bazen Tatlıdır yeni 9. bölüm 2. fragmanı son bölüm Star'da
Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin yayınlanan 8. son bölümü yeni gelişmelere sahne oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde Burak'ın başına gelenler ve Hayat Hoca'nın Burak'a uzattığı yardımeli diziye damgasını vurdu. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 18 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin 9. bölüm fragmanları...
 

 

HAYAT BAZEN TATLIDIR 9. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

 
Burak transfer iptalinin şokunu üzerinden atamadan ev sahibinin onları evden attığını öğrenir. 
 
Hayat Hoca, Burak ve ailesini yanına alır. Burak bu olanlar yüzünden yıkılmıştır. Arkadaşları Burak’a maddi destekte bulunmak için kafa kafaya verip plan yapar. En büyük hedefleri liseler arası şarkı yarışmasını kazanmak ve büyük ödülü Burak’a vererek borçlarını kapatmasına yardım etmektir. Ancak işler hiç de düşündükleri gibi ilerlemez. 
 
Sevda Burak’ın transferini Koray’ın iptal ettiğinden şüphelenir. Bu olayın peşine düşer. Gecenin sonunda Gözde’lerin evine gittiklerinde Koray ve Sevda gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar! 
 

HAYAT BAZEN TATLIDIR 8. SON BÖLÜM STAR'DA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 

 
 
HAYAT BAZEN TATLIDIR DİZİSİNDE KİM KİMDİR?
 
HAYAT - Birce Akalay
Genç yaşta kaybettiği anne ve babasından edindiklerinden ödün vermeyen, onlar gibi eğitimci olmayı seçmiş idealist bir öğretmen. Tüm enerjisini kardeşi Gözde ve öğrencilerini yetiştirmeye adamış bu uğurda kendine özel bir hayat kuramamış bir kadın. 
 
ŞERİF - Ufuk Özkan
Okulun gelirlerini kendi giderleri için kullanan, eğitimci sıfatlarından hiç birine sahip olmayan kurnaz bir okul müdürü… Okulun güzel öğretmeni Birtanem hanıma olan aşkı ve hırsları sürekli başına bela olur.
 
PAŞA - Kanbolat Görkem Arslan
Eski bir mafya babası. Koray'ın abisi.
 
GÖZDE - Simay Barlas
Lise üçüncü sınıf öğrencisi. Bakımlı, gösterişli bir kız. Kolejde okurken Barkın adlı zengin çocuğun tacizine maruz kalmış, ablası ile devlet okuluna gelmiştir. Ablasına bir daha hiçbir okul arkadaşıyla beraber olmayacağına dair söz vermiş bu yüzden aşık olduğu Ronaldo’dan uzak durmayı seçmiştir.
 
RONALDO - Deniz Can Aktaş
Okulun yakışıklı futbol aşığı genci… Ağır, efendi bir duruşu olmasına rağmen şakadan ve hareketten hoşlanır. Yıllarca sınıf arkadaşı Sevda’yı sevmiş ancak Sevda’nın zenginlik ve gösterişe olan merakı aralarına girmiştir. Sevda’ya karşı duyguları silinmeye başladığı sırada okula yeni bir kız öğrenci olarak gelen Gözde’ye aşık olur. 
 
KORAY - Anıl Tetik
Zengin bir ailenin tek çocuğu. İlgisiz ve sorunlu bir ailede yetiştiğinden dolayı psikolojik sorunları vardır. Psikopat tavırları ve saplantılı aşkı onun Gözde ile olan ilişkisini sonlandırır. Bunu kaldıramayıp Gözde’ye sahip olacakken Hayat öğretmenin müdahalesiyle amacına ulaşamaz. Gözdenin peşinden Anadolu lisesine gider ve orda okulun en tip, belalı öğrencilerini kısa zamanda kendine çekerek okulun sorun çıkaran kişisi olur.
 
KARA SEVDA - Sevda Erginci
Gözde gelene kadar okulun en güzel kızı… Zengin olma hayalleri kuran, sırf bu yüzden Ronaldo ile aşkını kalbine gömen hırslı bir tip. 
 
BİRTANEM - Gamze Topuz
Şerif’in aşkını kullanan, diğer öğretmenlere nazaran maddi açıdan daha iyi durumda olan güzel ve alımlı bir öğretmendir. Okuldaki hali vakti yerinde öğrencilere özel ders verir ve aynı öğrencilere hem derslerde hem sınavlarda iltimas gösterir.