26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hayat Şarkısı 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayat Şarkısı yeni sezonda da nefesleri keseriyor. Hülya’nın hayatında ikinci bir dönüm noktası yaşanırken son bölümde yaşananlar izleyiciyi ekrana kilitledi. Filiz Mehmet’in annesi olduğunu herkese ispat etmeye çalışırken, Hülya’nın vazgeçmek gibi bir niyeti yok. Hayat Şarkısı 24. bölüm fragmanı ise heyecanlı bir bölümün ardından yayınlandı. Son bölüm fragmanı haberimizde.

28 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hayat Şarkısı 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Hülya Cevher ailesinin içine girmiştir ancak yaptığı oyunlarda bir bir ortaya çıkmaktadır. Sadece Kerim’i değil herkesi kaybetmekten korkan Hülya’nın tek bir kurtuluşu vardır o da Kerim’i geri kazanmak. Kerim’i geri kazanmak için her şeyi göze alan Hülya sonunda Kerim’e ulaşır. Ancak Kerim’in Hülya’yı affetmek gibi bir niyeti yoktur ve hala çok kızgındır.

 

Diğer taraftan da Hayat Şarkısı’nda Filiz’in Mehmet’i alma çabası vardır. Velayet davası açabilmesi için oğlunun ona ait olduğunu kanıtlaması gerekir. Cevher ailesi ise  hiç olmadığı kadar hırpalanmıştır ve kırgınlıklarla, ayrılıklarla savrulmaktadır. Kerim’in gitmesi Süheyla ile Bayram’ın arasını iyice açmış, öğrendiği sırlar Süheyla’yı Hülya’ya karşı öfkeyle doldurmuştur. Cevher ailesi ateşle imtihan döneminde