26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hayat Sırları'nda Kuzgün ailesi huzursuz oluyor!

Hayat Sırları 6.bölüm izleyicisiyle buluştu. Star TV’nin sevilen dizisi Hayat Sırları her Çarşamba saat 20.00’da izleniyor. Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut ve Olgun Toker’in paylaştığı, Most Production tarafından hazırlanan Hayat Sırları fragman ve oyuncuları merak ediliyor.

7 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Hayat Sırları'nda Kuzgün ailesi huzursuz oluyor!

İzleyicisinin gönlünde taht kuran Hayat Sırları fragman ve son bölüm özetleri araştırılıyor. Hayat Sırları 6.bölümde; Ayşen, Kuzgun Ailesi’ni huzursuz etmek için Zafer’i kullanmaya, Mustafa’ya da iyi davranmaya devam eder. Melek, kocasını Ayşen’den kıskanmaya başlamıştır. Ortalığı karıştırmaya doymayan Ayşen sayesinde Kuzgun Ailesi, kızları Seher’in Burak’la geçmişte ilişkisi olduğunu öğrenirler. 

 

HAYAT SIRLARI 6.YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hakan, Mustafa Kuzgun’un kapısına dayanır ve “sen benim babamsın” der. Mustafa, Hakan’la yüzleşirken Kemal de İsmet’in parayı almaya gelemeden vurulduğunu İnci’ye anlatır. İnci, Mustafa’nın silahı olduğunu görünce İsmet’i kocası vurdu zanneder. Oysa Mustafa oğlunu takip etmiş ve İsmet’i vuranı hayal meyal görmüştür. Kocasının hareketlerinden şüphelenen İnci, Zafer’e takip ettirir.
 
 

 

HAYAT SIRLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ