27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

İçerde 3. bölüm fragmanı merakla beklendi

İçerde 2. Bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarında yayınlandı ve herkes 3. Bölüm fragmanını merak etti. Sarp ve Mert adlı iki kardeşin hikayesini anlatan dizinin 3. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca çok ses getiren dizinin 2. Bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

26 Eylül 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İçerde 3. bölüm fragmanı merakla beklendi

İçerde dizisi 2. Bölümü ile yine ortalığı kasıp kavurdu ve hayranlar 3. Bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Çıktığı ilk günden beri en çok sevilen ve konuşulan dizilerin başında gelen İçerde’de Mert ve Sarp kardeşlerin yeni planı ikinci bölüme damgasını vurdu. İkinci yeni bölüm ve 3. Bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

İçerde yeni bölümüyle yine herkesi ekran başına topladı. Sarp kardeşinin ölmediğini anlıyor ve onu bulmak için harekete geçiyor. Fragmandaki detayda ise babalarının zor bir seçim yapmak zorunda kaldığı ve bu seçimin ardından Mert’in kaçırılma hikayesi ortaya çıkıyor.

İÇERDE İLK BÖLÜM ÖZETİ

“İçerde”nin ilk bölümünde; Polis Akademisi'nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi'den mezun olan Komiser Mert Karadağ ise, Organize Şube'de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz'ı bulur.