27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

İnsanlık Suçu 6.bölüm fragmanı yayınlandı

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken İnsanlık Suçu 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
 İnsanlık Suçu 6.bölüm fragmanı yayınlandı

Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi İnsanlık Suçu 4.son bölümünde Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeçmek ister. Bu duruma ne Gökhan, ne de annesi Emel izin vermeyecektir. Gökhan, Suna'nın Cemal ile olan yakınlığından dolayı kıskançlık krizine girip Suna'nın ayrılık teklifini kabul etmeyecektir. Evliliğin engellenmesi için Suna'nın tek güvendiği isim ise Cemal olur!

İNSANLIK SUÇU 4. BÖLÜM ÖZETİ

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affetmez ve bebeği elinden alarak kız kardeşini cezalandırır. Sürekli olarak Cemal ve ailesiyle ilgilenen Cevher, istemeden de olsa ağabeyi Turhan’ın şimşeklerinin Cemal’e yönelmesine sebep olur.
 

Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer. Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister. Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.



Cemal, Gökhan'la evlenmek üzere olan Suna'nın yardımına koşabilecek mi?

İnsanlık Suçu dizisinde Cemal'le olan yakınlığından dolayı Suna'yı iyice kıskanmaya başlayan Gökhan, harekete geçer. Artık evlilik hazırlıklarına başlayan Suna ve Gökhan'ı ise kötü bir sürpriz bekler! Gökhan, polisler tarafından gözaltına alınır! Bir anda gelişen bu durum başta Emel olmak üzere herkeste şok etkisi yaratır. Peki Gökhan'ı bu duruma düşüren olay ne? Cemal'in bu olayla bir ilgisi var mı? Yoksa bu, Suna'yı kurtarmak için Cemal'in oynadığı bir oyun mu? Emel, oğlunu bu ateşin içinden kurtarabilecek mi?