26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İstanbullu Gelin 70.yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İstanbullu Gelin 69.son bölümü ile dün akşam izleyicisiyle buluştu.

26 Ocak 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin 70.yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İstanbullu Gelin 70.yeni bölüm fragmanı ise dizisinin 69.son bölümün ardından merak konusu oldu. Yılbaşı nedeniyle uzun süredir ekrana ara veren İstanbullu Gelin bugün yeni bölümü ile ekrana gelecek.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

İSTANBULLU GELİN 70.BÖLÜM FRAGMANI

İstanbullu Gelin dizisi 70.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, İstanbullu Gelin yeni bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 7.39 izlenme oranı ve 16.68 izlenme payı ile ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.

İSTANBULLU GELİN 69.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 69.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 69. BÖLÜM ÖZETİ

Esma’nın hastalığından sonra Boranlar tekrar kenetleniyor. Esma ve Garip başladıkları zorlu yeni dönemi el ele vererek hafifleteceklerine inanmak istemektedir. Faruk için baş edilmesi zor da olsa dengesini korumaya çalışmakta, Süreyya ile kendine güç toplamaktadır.

Süreyya sorumluluklarının bilincinde dik durmaya çalışırken Dilara ile hiç istemediği bir çatışmada bulur kendini. Fikret için ise her şey daha da karışmaya başlamıştır.

Bir yandan annesinin hastalığı, Garip’le konakta yaşama fikri diğer yanda İpek ile bir türlü oturtamadıkları evlilikleriyle sıkışmış hissetmekte her şeye yeniden başlamak istemektedir ancak bu düşündüğü gibi kolay değildir…