26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İstanbullu Gelin dizisinde şok gelişme

İstanbullu Gelin dizisi 30.yeni bölüm fragmanı ve 29. son bölüm izleme linki izleyiciler tarafından araştırılırken detayları ve yeni gelişmeleri bu haberimizde aktarmaya devam edeceğiz.

17 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin dizisinde şok gelişme

İstanbullu Gelin 29.son bölümden sonra 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Star Tv izleyicisi tarafından merak konusu oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin beğeni toplayan dizisi İstanbullu Gelin 30.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman videosu resmi internet sayfasında erişime açılması ile birlikte haberimizdeki yerini alacaktır.

İSTANBULLU GELİN 29.BÖLÜM ÖZETİ

İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümünde neler olacak? Süreyya ve Faruk arasında yaşanan kriz nasıl sonuçlanacak? soruların yanıtları belli oldu. Dizinin bu haftaki bölümünde gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

İSTANBULLU GELİN 29.BÖLÜM FRAGMANI



İSTANBULLU GELİN 28.SON BÖLÜM ÖZETİ

İstanbullu Gelin dizisi 28. son bömünde neler yaşandı? Esma'nın son bölümünde Osman için yaptığı planın nasıl sonuçlandığı merak ediliyordu. Ayrıntılar İstanbullu Gelin dizisi 28. bölüm ekrana gelmesi ile belli oldu. Kıskançlık Krizi Büyüyor. Esma, Burcu’yu konağa davet ediyor. Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.