11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Jet Sosyete 9.bölümde kahkaha tufanı

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer katılımcıları ise İlayda, Alara ve Gizem’dir. Adaylar zorlu sınavlardan geçerek seyahate hak kazanmaya çalışacak

24 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Jet Sosyete 9.bölümde kahkaha tufanı

Jet Sosyete Dizisinin 8. Bölümünde Neler Oldu?

Gizem Uzaya gitmenin iyi bir reklam aracı olacağını düşünür. Cengiz'den de onay alan Gizem hazırlıklara başlar. Uzay seyahatine gidebilmek için önce bir eğitimden geçmesi gereken Gizem, tek aday değildir. Alara ve İlayda ona rakip olmuştur. Adaylar birbirleriyle kapışarak zorlu bir sınavdan geçerler. Kazanan ise uzaya gitmeye hak kazanır. Özpamuk Tekstil ürünü olan ve erkeklerin rahatlığını ön plana çıkaran pijama takımları ofiste ufak bir krize neden olacak. Yaşar ayın elemanı seçilir ve para ödülüne layık görülür. 

 

9. Bölüm özeti

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer katılımcıları ise İlayda, Alara ve Gizem’dir. Adaylar zorlu sınavlardan geçerek seyahate hak kazanmaya çalışacak.