26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kadın 30.son bölüm izle FOX TV Kadın 31.yeni bölüm fragmanı izle

Kadın dizisi 31.yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. 22 Mayıs Salı günü yayına giren Kadın dizisi 30.son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı seyirciyi heyecanlandırdı. Gerilim aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen sevilen dizi Kadın 30.son bölümde bu hafta Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir. Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Yapımcılığını Med Yapım ve Mf Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in yaptığı Kadın dizisinde, eşini kaybettikten sonra iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir kadının dramını anlatılıyor. Dizide Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’a Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil eşlik ediyor. İşte Kadın dizisi 31.yeni bölüm fragmanı ve 30.son bölümde yaşananlar…

23 Mayıs 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın 30.son bölüm izle FOX TV Kadın 31.yeni bölüm fragmanı izle


Kadın 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi seyircilerin merak ettiği Kadın 30.son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı haberimizde. Fox TV'nin her salı izleyenleri ekran başına toplayan dizisi Kadın 30.son bölüm yayınlandı. Kadın 30.son bölümden sonra yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Oldukça heyecanlı geçen önceki bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Dizinin geçen haftaki bölümünde Her ne olursa olsun Bahar’ın ailesinin zarar görmesini istemeyen Alp, Şirin ile konuşmaya gider. Levent ise Şirin’in Alp’e olan tavırlarından ve heyecanından rahatsız olur. Hastalığının ilerlemesi üzerine iyice halsizleşen ve ağrıları artan Bahar, çocuklarının üzülmemesi için de her şeyi yapmaya hazırdır. Dizinin bu haftaki bölümünde ise Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir. Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Yapımcılığını Med Yapım ve Mf Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in yaptığı Kadın dizisinde, eşini kaybettikten sonra iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir kadının dramını anlatılıyor. Dizide Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’a Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil eşlik ediyor.


KADIN 31.BÖLÜM FRAGMANI




KADIN DİZİSİ 30.BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Kadın dizisi 30.bölümde bu hafta Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir. Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Pırıl’ı sürekli tehdit eden Jülide, elinde güçlü bir koz olması için Bahar’ın yanına gider. Bundan şüphelenen Bahar’ın aklında ise bir soru işareti oluşur. Sarp hayatta mı?

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kadın dizisi 29.son bölümde Her ne olursa olsun Bahar’ın ailesinin zarar görmesini istemeyen Alp, Şirin ile konuşmaya gider. Levent ise Şirin’in Alp’e olan tavırlarından ve heyecanından rahatsız olur. Hastalığının ilerlemesi üzerine iyice halsizleşen ve ağrıları artan Bahar, çocuklarının üzülmemesi için de her şeyi yapmaya hazırdır. Alp’in Amerika’ya dönmeyeceğinden emin olan Pırıl, geri dönmeye karar verir. Jülide’nin eline Alp’in hayatıyla ilgili bir koz geçmesi üzerine de Pırıl cephesinde işler iyice karışacaktır. Bahar’ın bozulan telefonunu tamirciye götüren Enver ise inanamayacağı bir gerçekle yüzleşir...




KADIN DİZİ KONUSU NEDİR?

“Kadın”, hayatın içinde iki çocuğunun ağırlığını ve sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan, onları fakirliğin ve yaşam mücadelesinin içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarına kendini siper ederek korumayı başaran bir annenin, Bahar’ın öyküsü. Annesi tarafından sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp’la tanışır.
 

KADIN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ - FOX TV


Ancak mutlu bir evliliğin ve iki çocuğun ardından beklenmedik şekilde hayatını kaybeden Sarp, Bahar’ın geçmişe borcu ve bağlantısı olmuştur. Onun anıları, onunla yaşadıklarını her gün yeniden yaşamakta ve kalbini başka birine kapatmıştır. Ancak onu sekiz yaşında terk eden annesinin ve ailesinin hayatına yeniden girişi, taşınmak zorunda olduğu yeni mahallesi onun önünde beklenmedik kapılar açacaktır. Kadın, yaşam mücadelesini sırtlamış kadınların hayatlarını sade bir gerçeklikle ekrana taşıyor.


KADIN 30.BÖLÜM 3. FRAGMANI



KADIN 30.BÖLÜM 2. FRAGMANI



KADIN 30.BÖLÜM FRAGMANI



KADIN DİZİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Hatice Sarıkadı (Bennu Yıldırımlar)


Hatice Bahar ve Şirin'in annesidir. Mutsuzlukla biten ilk evliliğinden olan kızı Bahar’ı ve geçmişini arkasında bırakarak Enver’le yeni bir hayata başlayan Hatice, kızları Şirin’in doğumu ile birlikte kendini ona adamıştır. Yıllar sonra Bahar’ın çıkagelmesi ise Hatice’nin hayatında bir dönüm noktası olacaktır.

Bennu Yıldırımlar 22 Kasım 1969 Yılında İstanbul’da Dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa kült diziler arasında yer alan “Süper Baba” dizisiyle adım atmıştır. Bennu Yıldırımlar’ın rol aldığı diper projeler ise "Muhteşem Zango", "Üzgünüm Leyla", "Tek Celse", “Şapkadan Babam Çıktı”,  "Kabuslar Evi", "Gönül İşleri" ve "Umutsuz Ev Kadınları" dır.

Şirin Sarıkadı (Seray Kaya)

Hatice ve Enver'in psikolojik olarak sorunlu olan kızlarıdır. Şirin'in resim'e yeteneği olsa da içine kapanık ve melankolik halleri sınavda başarılı olmasına engel olmuştur. 4 Şubat 1991 İstanbul'da doğan Seray Kaya, sanat hayatına makyözlük ile başlamıştır. Daha sonra oyunculuğa adım atan güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi “Huzur Sokağı” dizisi ile olmuştur. Yer aldığı diğer projeler; “Kocamın Ailesi”, “Evli ve Öfkeli” ve “Rengarenk”tir.

Nisan Çeşmeli (Kübra Süzgün)

Nisan Bahar'ın kızıdır. 7 yaşındadır ancak yaşına göre çok daha olgundur. Heyecanlı ve neşelidir, hayatının her anından memnundur. Annesine çok düşkündür. Annesinin babasıyla ilgili hikayeler anlatmasına bayılır.
Kübra Süzgün, 26 Haziran 2009 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Next Way ajansa bağlı olarak çalışan Kübra çok genç yaşına rağmen pek çok reklam filmi ve dizilerde boy göstermiştir. Yetenekli oyuncunun yer aldığı projeler ise; "Arçelik Fotoğraf Çekimi", "Digiturk", Garanti Bankası Ugi", Danone", "Setur", "Kördüğüm", "Yaz'ın Öyküsü", "Mayıs Kraliçesi", "Adam ve Çocuk" ve "İçerde" dir.




Doruk Çeşmeli (Ali Semi Sefil)

Doruk Bahar'ın oğludur. Henüz 4 yaşındadır. Kendi içinde geniş bir dünyası olan Doruk hassas ve zeki bir çocuktur. Çocukların ilgisini çeken şeyler pek onun ilgi alanına girmez. Ali Semi Sefil, 17 Ocak 2013 yılında dünyaya gelmiştir. Leyla Şirin ajansına bağlı olarak çalışan minik oyuncu henüz 4 yaşında olmasına rağmen ileride çok başarılı bir oyuncu olacağının sinyallerini şimdiden veriyor.