11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Kalp Atışı dizisinde neler oluyor?

Kalp Atışı dizisinde bu hafta Eylül ve Ali Asaf arasındaki karşı konulamaz çekim, onları izleyen Oğuz ve Selim’in canını sıkmaktadır. Eylül yine bir çıkmazın içinde ne yapacağını şaşırdı.

16 Temmuz 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Kalp Atışı dizisinde neler oluyor?

Kalp Atışı dizisi son bölümde şoke eden sahneler diziye damgasını vurdu. Dizide Ali Asaf'ın yıllar sonra yeniden Türkiye'ye dönmesi ve Eylül ile aynı hastanede çalışmaya başlaması Bahar için tehlike çanlarının çalması anlamına geliyordu.  Ali Asaf, Eylül ile aynı hastanede çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyordu. Ancak yıllardır Ali Asaf'ı yeniden göreceği günü bekleyen Eylül bu durumdan pek de hoşnut olmaz. Çünkü rakibi Bahar, Ali Asaf'ın evli olduğunu söylemiştir. Bir yandan Eylül'ü Ali Asaf'tan uzak tutmaya çalışan Bahar, bir yandan da Ali Asaf'a yakınlaşmaya çalışmaktadır.

Başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan‘ın paylaşacağı yeni dizi Kalp Atışı dizisinde hastanenin genç ve yakışıklı asistan doktoru Alp, Eylül'e adeta tutulmuştur. Ali Asaf, Eylül'e yalnızca bir adım uzaklıktadır ancak Eylül onun bu adımı atmasına izin vermez. Ali Asaf, Türkiye'den ayrılırken Eylül'ü emanet ettiği en yakın arkadaşı Doktor Selim'i Eylül'le birlikte görmüştür. Bu durum karşısında ne yapacağını şaşırdı ve şüphelenmeye başladı... Eski bir hastane çalışanı Doktor Sinan'dan intikam almak için hastaneye gelmişti Ancak Eylül, bu defa da hem Sinan'ın hem de Ali Asaf'ın hayatını kurtarmıştır. Bu sırada Eylül'ün hastaneye gelişindeki asıl amacını hatırlatan bir karşılaşma yaşanmıştır. Yıllar önce, hayattaki tek varlığı olan babaannesinin ölümünden sorumlu tuttuğu Doktor Sinan ve Eylül karşı karşıya gelmiştir. Spor salonunda karşılaşan Ali Asaf ve Eylül'ün arasındaki çekim kuveeti ekran başındaki herkesi etkisi altına aldı! Peki Kalp Atışı dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak?

KALP ATIŞI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Kalp Atışı'nın 3. bölümünde; Eylül ve Ali Asaf arasındaki karşı konulamaz çekim, onları izleyen Oğuz ve Selim’in canını sıkmaktadır. Oğuz’un bu tedirginliğini fark eden Bahar, Eylül ve Ali Asaf’ın arasını bozmak için bu sefer de bu kozu oynamayı dener.




Eylül’ün acilden kaçan bir hastaya, soğukkanlılıkla gerçekleştirdiği sıra dışı müdahale hastanede büyük yankı uyandırır. Ali Asaf’ın yıllar önce Eylül’ü kaybetme pişmanlığıyla, eline geçen her fırsatta kendisine destek çıkması, ikili arasında gerginliğe sebep olur.




Mucizevi hayata tutunmaların yaşandığı hastanede, Sinan’ın kirli oyunlarından habersiz, büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşan Eylül’e, gerçeğe bulması için Ali Asaf’ın yardımı gerekmektedir.




Üstelik sadece bunun için değil, hayatta kalabilmesi için de. Hastalarına mucizeler yaratan Eylül ve Ali Asaf’ın, bu sefer de kendi sevdiklerini gözlerinin önünde kaybetmemek için mucizeye ihtiyaçları vardır.

KONU: Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül (Öykü Karayel)’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan)’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır!

YAPIM: MF YAPIM

KANAL: SHOW TV

YÖNETMEN: Yusuf Pirhasan

GENEL KOORDİNATÖR: Uğur Atukman Taban

UYGULAYICI YAPIMCI: Rezzan Diniz

2. YÖNETMEN: Aytaç Çiçek

YARDIMCI YÖNETMEN: Volkan Keskin

Güçlü kadrosu ile dikkat çeken Kalp Atışı’nda Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a Ege Kökenli, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Başay Okay, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Rüçhan Çalışkur eşlik ediyor.