26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kara Sevda yeni 47. bölüm fragmanı son bölüm Star'da - Kemal sırrı çözüyor

Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda son bölüm büyük heyecana sahne oldu. Son bölümde Nihan’ın esaret altında geçirdiği dakikalar ve Kemal’in onu kurtarma çabaları soluksuz izlendi. Nihan donmak üzereyken Kemal, başına dayanan silahı bertaraf edip, Nihan’a ulaşır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Peki Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kara Sevda yeni 47. bölüm fragmanı son bölüm Star'da - Kemal sırrı çözüyor

Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanı öncesi son bölümde; Kemal, donma tehlikesi geçiren Nihan’ın hayatını kurtardı! Kemal’in Nihan’ı kurtarmak için verdiği savaş soluksuz izlendi. Asu’nun intihar haberi ise şok etkisi yarattı. Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanında ise Kemal, Nihan'a aldığı evlilik teklifini açıklayacak ve Nihan şoka girecek. Ayrıca Kemal, Asu'yla ilgili çok önemli bir sırrı çözüyor. İşte son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

 

KARA SEVDA 47. YENİ BÖLÜMÜYLE 7 ARALIK ÇARŞAMBA AKŞAMI STAR'DA

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Nihan donmak üzereyken Kemal, başına dayanan silahı bertaraf edip, Nihan’a ulaşır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Önce peşindeki polisleri atlatmak, sonra da Emir’in kumpasından kurtulmak zorundadır. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır. 

 

Kemal ve Nihan, Asu’yu hastaneye yetiştirirken, Kemal, polise yakalanmak için davetiye çıkartmış olur. Kemal’in etrafı işlemediği bir suç yüzünden çepeçevre sarılırken, Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.

 

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ