26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kara Sevda final yaptı

Star TV’nin en sevilen dizilerinden olan Kara Sevda yeni sezonunda büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in oynadığı dizi her Çarşamba saat 20.00’da izleyicisi ile buluşuyor. Dizide Nihan ve Kemal’in aşkları işleniyor. Son bölümde Emir Deniz’i kaçırdı. Nihan ve Kemal kızları Deniz’i bulmak için uzun uğraşlar verdiler.

27 Haziran 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kara Sevda final yaptı

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in oynadığı, oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Kaan Urgancıoğlu, Melisa Pamuk gibi isimlerin yer aldığı Kara Sevda konusu, müzikleri ve kadrosundaki sanatçıların oyunculukları ile izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Dizinin son bölümünde Emir Deniz’i kaçırdı. Nihan, Kemal ve yakınları Deniz’i kurtarmak için seferber oldular. Kemal ile Nihan, hem Deniz’i hem de Zeynep’i geri alabilmek için zamana karşı amansız bir yarış içine girdiler. Emir ince ince kurduğu oyunun mutlak galibi olduğunu düşünürken Zeynep’in kaçmak için aradığı fırsat ayağına geldi. Fakat kaçamadı. 

 

KARA SEVDA NASIL BİTTİ?

Kara Sevda hüzünlü bir final yaptı. Emir Nihan'ı kaçırdı. Kemal Nihan'ı kurtarmak için peşlerine düştü. Emir Nihan'ın yanına bomba koydu ve onu bağladı. Kemal'in geleceği yöne de birçok bomba yerleştirdi. Kemal Nihan'a doğru giderken iki tane mayına bastı.Bu andaki konuşmaları çok duygusaldı. Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in oyunculukları izleyici tarafından büyük beğeni topladı. Emir daha sonra Nihan'ın iplerini çözdü. Nihan Kemal'e koşmak istedi. Ancak Deniz'e gitmesini istedi. Nihan polisleri aradı. Bomba imha uzmanları bir tane mayını etkisiz hale getirdiler. Ancak Emir, toprağın altına Kemal'in bulunduğu bölgede birbirine çok yakın birçok mayın koymuş. Kemal Emir'i tuttu ve diğer herkese gitmelerini söyledi. Kemal Emir'e"Bu bizim sonumuz değil, bu senin sonun" dedi ve mayındna ayağını çekti. Kemal ve Emir öldüler. İşte öldükten sonraki filmin son sahnesi...