27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler'de Songül zor durumda

Kırgın Çiçekler son bölümde Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçladı. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalıştı. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaya başladı

19 Eylül 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler'de Songül zor durumda

Kırgın Çiçekler son bölümde Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçladı. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalıştı. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaya başladı.

 

KIRGIN ÇİÇEKLER SON 89. BÖLÜM ÖZETİ

Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçlamaktadır. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalışır. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, Üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaktadır. Feride, genç komiser Ali ile tanışarak, çocuk şube için danışmanlık yapar. Sadri, Meral'e dna testi yaptırmak için bütün hazırlığı tamamlar. Meral her şeyin ortaya çıkacağını anlayarak korku içinde kalırken, Zehra durumu kurtarmak için sinsi bir plan yapar.

KIRGIN ÇİÇEKLER SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Akli dengesini iyice kaybeden Banu, Kader’den intikam almaya karalıdır.

Gazete haberinde Meral’in Sadri’nin torunu olarak yazıldığını görünce şoka girer. O servette kendi hakkının olduğuna inanarak, öfkesini Meral’e yönlendirir. Kızlar, üniversite sınavı için heyecanlıdır.

Güney sınavdan sonra Songül’ün başvuru yapamadığını öğrenir. Sadri Bey, Meral için bir parti düzenleyerek kendi çevresine takdim etmeye karar verir.

Banu, Meral’i köşeye sıkıştırmak için, kızları da tehlikeye atarak korkunç bir plan yapar…