20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kurtlar Vadisi Pusu yeni oyuncusu Uğur Pektaş oldu!

Kurtlar Vadisi Pusu ekibine bilinen oyunculardan Uğur Pektaş dahil oldu. Türk televizyonlarının en çok izlenen ve en uzun soluklu dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu, Arka Sokaklar’dan tanınan Uğur Pektaş ile büyük oranda anlaştı.

16 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kurtlar Vadisi Pusu yeni oyuncusu Uğur Pektaş oldu!

Kurtlar Vadisi Pusu yapımcısı Pana Fim, Memati karakterinin boşluğunu bir türlü dolduramadı. Uzun sürdir bu alandaki eksikliği tamamlamak isteyen yapımcılar Arka Sokaklar’da uzun süre başarı ile oynayan Uğur Pektaş’la anlaştı. Başarılı oyuncunun yeni sezon çekimlerine hemen katılması beklense de yapımcı firmadan henüz açıklama gelmedi.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, bu sezon hangi kanalda yayın hayatına gireceği ise merak konusu. Pana Film kanala ilişkin bir resmi açıklama yapmadı ancak görüşmelerin büyük bir hızla sürdüğü de gelen dedikodular arasında.

Uğur Pektaş kimdir?

Uğur Pektaş (d 16 Nisan 1979 İstanbul) Türk oyuncudur. Kanal D ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisinde oynadı. 19 Haziran 2008'de kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlenmiştir. Murathan isminde bir oğulları olmuştur. Arka Sokaklar dizisinden Gamze Özçelik ile beraber ayrılmış; ancak İlker İnanoğlu'nun diziden ayrılmasından sonra diziye tekrar geri dönmüştür. İnanoğlu daha sonra yeni sezonla birlikte ekibe geri dönmüştür. Onunla birlikte eşi Gamze Özçelik'de diziye geri dönmüştür. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden ayrılmıştır. 10. sezonda yeniden ekibe geri dönmüştür.