8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon Kanal D ekranlarında

Pana Film izleyicilerin devamlı sorduğu hangi kanalda sorusuna cevap verdi. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

22 Eylül 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon Kanal D ekranlarında

Türkiye’nin en çok sevilen ve Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon da Kanal D ekranlarında hayranları ile buluşacak. Uzun süredir hangi kanalda yayınlanacak sorusu izleyiciler tarafından araştırılırken Pana Film’den açıklama yapıldı. Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon da Kanal D ekranlarında olacak.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar Eylül'de 9. sezonuyla Kanal D ekranlarında olacak. İstanbul Emniyeti'nde özel görevli olan Rıza Baba ve ekibinin maceralarını anlatan dizi tekrarlarıyla bile çok izleniyor.

Diziye yeni sezonda Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'a yeni oyuncular eşlik edecek. Gürkan Uygun’un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamadı. Bunun için yeni sezonda bir dönem Arka Sokaklar’da da rol alan Uğur Pektaş ile temasa geçen Pana Film, başarılı oyuncuyu kurtlar Vadisi Pusu’da rol alması için ikna etti.