5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Meryem 28.bölüm ekrana kilitledi

Oktay’ın kaçacak yeri kalmamıştır ve son kalan parası ile kaçması gerekmektedir. Kaçarken yanında Meryem’i de götürmeye kararlıdır

15 Şubat 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meryem 28.bölüm ekrana kilitledi

MERYEM 28.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay’ın kaçacak yeri kalmamıştır ve son kalan parası ile kaçması gerekmektedir. Kaçarken yanında Meryem’i de götürmeye kararlıdır. Savaş ise hayatının geri kalanını Meryem ile geçirmeye ve onunla evlenmeye kararlıdır. Beliz, Savaş ile işbirliği yapıp Oktay’a ulaşacaktır. Çünkü Beliz’in Oktay’a bir sevgililer günü sürprizi vardır.

Savaş, hayatta olduğunu öğrendiği Oktay'ın peşine düşer. Savaş'ın Meryem'e verdiği çok büyük bir söz vardır. Bu sözün gerçek olabilmesi için öncelikle Oktay, belasından kurtulmaları gerekir. Polisler tarafından tutuklu olarak götürülen Oktay'ın karşısına Beliz'in çok büyük intikam planı vardır.

Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenmektedir. Meryem ve Savaş'ın aşkına daha fazla dayanamayan Derin, buna müdahale etmek ister. Meryem'den intikam almak için onun başına silah doğrultarak aşkı sonlandırma niyetindedir.