27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Meryem dizisinde Meryem cezaevine girdi

Dizinin son bölümünde sevgilisinin suçunu üstlenen Meryem birini öldürmekten suçlanarak cezaevine girdi. Genç kızın babası yoğun bakıma girdi. Bunu öğrenen Meryem çok üzüldü. Yurdal Sargun, Meryem’i hapiste de rahat bırakmadı. Meryem’i kaçırdı.

15 Ağustos 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Meryem dizisinde Meryem cezaevine girdi

Sevgilisine güvenip onun işlediği bir cinayeti üstlenen Meryem’in başından geçenlerin anlatıldığı dizinin son bölümünde Meryem birini öldürmekten suçlanarak cezaevine girdi. Genç kızın babası yoğun bakıma girdi. Bunu öğrenen Meryem çok üzüldü. Yurdal Sargun, Meryem’i hapiste de rahat bırakmadı. Oktay babasının yanında olacağı vaadiyle Meryem’in güvenini tekrar kazandı. Ancak Oktay’ın niyeti pek de iyi değildi. Oktay, yaptıklarının ortaya çıkmaması için Meryem’in babasını etkisiz hale getirmeye çalıştı. Meryem 3. Bölüm fragmanı ve Meryem 2. Bölüm izleme linki haberimiz içerisinde sizlerle.

Dizinin konusu ise şu şekilde; Başrol karakteri Meryem Akça otoyol girişlerinde memur olarak çalışan herkes tarafından sevilen alçak gönüllü bir kadındır. Ayrıca işi dışında babasının fırınında hamur işleriyle uğraşmaktadır. Meryem karakterinin bir de sevgilisi var adı Savcı Oktay.

Sevgilisiyle birlikte evlilik planları yaparken onun yaptığı trafik kazasını üstlenen saf ve temiz bir kadın olan Meryem'in adı katile çıkar ve başına ummadık belalar açar.

Meryem kafasında tüm soru işaretleri ile içeridedir artık. Yurdal Sargun, Meryem’in içerde rahat etmemesi için elinden geleni yapacaktır, Meryem tehlikededir. Babasının yoğun bakımda olduğunu öğrenir ve perişan olur

Oktay babasının yanında olacağı vaadiyle Meryem’in güvenini tekrar kazanır. Arif’in arkadaşı müsteşar Turan Ersoy olanları duyunca İstanbul’a gelmeye karar verir. Oktay, yaptıklarının ortaya çıkmaması için Meryem’in babasını etkisiz hale getirmeye çalışır. Turan Ersoy, Meryem’in dışarı çıkması için çabalayacaktır şayet Meryem hapishaneden çıkarsa hayat hiç de sandığı kadar kolay olmayacaktır.