10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Meryem dizisi final bölümünde neler yaşandı?

Meryem dizisi 30. bölümü ile ekranlara veda etti! İzleyicinin merakla beklediği Meryem dizisi final bölümünde neler yaşandı?

1 Mart 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meryem dizisi final bölümünde neler yaşandı?

Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşan Meryem;yapımcılığını TMC’nin üstlendiği, senaryosu Meryem Gültabak elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın olduğu Meryem; aşkı uğruna işlemediği bir suçu üstlenerek fedakarlık yapan bir kadının hikayesini anlatıyor. İşte Meryem dizisi final kararı ve ayrıntıları...

Dizide Meryem karakterini  Ayça Ayşin Turan, Savaş karakterini Furkan Andıç, Oktay karakterini Cemal Toktaş, Derin karakterini ise Açelya Topaloğlu canlandırıyor. Meryem’in önceki bölümünde Güçlü ve Burcu sonunda evlenmek için adım atmıştılar. Onları yalnız bırakmayan Meryem ve Savaş da nikah hazırlıkları yapmıştı. Tam nikahları kıyılacakken Oktay salonu basıp Savaş’ı silahla yaralamıştı.

Meryem’in heyecanla beklenen  final bölümü olan 30. bölüm fragmanında neler yaşanacağını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
 

Meryem 30. Bölümde İzleyiciyi Neler Oldu?

Meryem dizisinin 30. bölümünün fragmanı dizinin aynı zamanda final bölümü olarak yayınlanıyor. Kore yapımı bir diziden senaryosu uyarlanan Meryem başladığı günden beri çok sevilen bir dizi olmuştu. Şimdi ekranlara gelen 30. bölüm fragmanında da ; dizisin sevenlerine sürprizler yaparak veda edeceği anlaşılıyor.  Savaş iyileşir iyileşmez Meryem ile yarım kalan nikahlarını tamamlıyorlar. Bu anlarda en yakın arkadaşları Burcu ve Güçlü çifti de onlara eşlik ediyor. Çift olarak bir karavan kiralayıp güzel bir yerde baş başa vakit geçiriyorlar. Meryem hayatta en çok sevdiği kişi ile Savaş’ı tanıştırmak istiyor.

Meryem Dizisinin 29. Bölümünde Neler Oldu?

Kanal D ‘nin sevilen dizisi Meryem’in 29. Bölümünde ; Oktay’ın yakalanması herkese derin br nefes aldırmıştı. Fakat Meryem’in içinde hala bir korku vardı. Bu korkuyu dizginleyerek Savaş ile romantik dakikalar geçirmek için harekete geçmişti. Savaş ise bir türlü gerçekleştiremedikleri evliliği bu defa gerçekleşmesi için işlemlere başlamıştı. Meryem’e gelinlik alıp her şeyi hazırlayan Savaş; nikah günü gelip çattığında mutluluktan gözleri dolmuştu. Meryem’i beyazlar içinde gördüğünden bir kez daha aşık olan Savaş , artık mutlulukların hiçbir şeyin engel olamayacağını sanmıştı.



Fakat Oktay bu defa Beliz’in aracılığıyla hapisten kaçmıştı ve soluğu Savaş ve Meryem’in nikahının yapılacağını salonda almıştı. Savaş bu ikilinin evlenmesine müsaade etmeyeceğini açık bir biçimde söyledi. Savaş bir kez daha hayatlarını girerek onların huzurunu bozan Oktay bu defa öldürmek istemişti. Fakat silah tutan taraf Oktaydı. Oktay silahını doğrulttuğu çifte dönerek ‘’ nikahınızı bir cenaze ile hatırlamak ister misiniz ‘’ dedi ve silahı ateşledi. O sırada Meryem’in  vurulmaması için ona siper olan  Savaş vuruldu. Sevdiği adamın vurulmasıyla korkudan çığlıklar atan Meryem feryatlar içinde kaldı. Oktay olay yerinden kaçtı. Savaş ise hemen hastaneye kaldırılarak eski sağlığına kavuştu.