27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

O Hayat Benim 113. yeni bölüm 2. fragmanı son bölüm FOX'ta

11 Aralık Pazar akşamı yayınlanması gereken O Hayat Benim dizisi Beşiktaş'taki hain terör saldırısından dolayı bu hafta yayınlanmadı. 113. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizi önümüzdeki hafta ekranda olacak. FOX TV'nin uzun soluklu dizisi O Hayat Benim 112. son bölümüyle ekrana geldi. Son bölümünde heyecan dolu sahneler yaşandı. Şimdi dizinin hayranları büyük bir heyecanla yayınlanacak yeni bölümü bekliyor. O Hayat Benim dizisinin yeni bölüm fragmanları, son bölüm izleme linki ve diziyle ilgili merak edilenler haberimizde.

12 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
O Hayat Benim 113. yeni bölüm 2. fragmanı son bölüm FOX'ta
Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim 112. bölümüyle ekrana geldi. Hayranları tarafından O Hayat Benim dizisinin 18 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 113. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. İşte O Hayat Benim dizisiyle ilgili yeni bölüm fragmanı, son bölümde neler yaşandı ve son bölüm izleme linki.
 

 
O HAYAT BENİM 113. BÖLÜM 2. FRAGMANI
 
O HAYAT BENİM 112. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
 
Bahar ve Ateş iki büyük yıkımla karşı karşıya gelmek üzere! Reyhan, Ateş’in evinin salonunda, üvey abisinin cesedinin başında... Hülya ise kızının intikamını, Bahar’la Ateş’e tüm gerçekleri anlatarak alacak! Efsun ve Sultan sırlarını korumayı başardıklarına inanmış, rahatlamaya başlamışken, hayatlarının en büyük tokadı suratlarına iner! Sultan ve Hülya ise bu kez durdurulamaz bir hınçla karşı karşıya gelirler. Hülya’nın yardım için koşabileceği tek kişi Kenan’dır! Saflar netleşir, düşmanlıklar derinleşir. Bu savaşın orta yerindeyse masum bir çocuk, Nuran durmaktadır. Bahar ve Efsun, ikisi de anne, Nuran için hayatlarını hiçe saymaya hazırdır
 

O HAYAT BENİM 112. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...