26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Paramparça 84. yeni bölüm 2. fragmanı son bölüm Star'da

Star TV'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Paramparça 84. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Her bölümü yeni gelişmelere sahne olan dizide bu akşam neler yaşanacaka? İşte Paramparça 84. yeni bölüm fragmanı, yeni bölüm özeti ve son bölüm izleme linki.

13 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Paramparça 84. yeni bölüm 2. fragmanı son bölüm Star'da

Star TV'nin fenomen dizisi Paramparça 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 84. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölüm heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Paramparça son bölümde; Cansu çıkmaza girdi. Cansu'nn Emre bebek ile yeniden bir araya gelmek için bulduğu tehlikeli yollar nefes kesti. Peki, Paramparça 84. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? İşte Paramparça dizisi 84. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve 83. son bölüm özeti.

Paramparça 84. yeni bölümüyle 19 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star'da

 
PARAMPARÇA 84. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
 
Cansu korkutuyor
 
Kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.
 
Büyük şok yaşıyor
 
Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır. 
 
Damir yalıda!
 
Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Damir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister.

 

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM 2. FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜM ÖZETİ

 
Ozan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen ve Dilara ile yüzleşen Harun, Cihan’a karşı elinin kuvvetlendiğini düşünerek, Dilara’yı tehdit eder. Dilara’nın Harun’dan ayrılamadığını fark eden Cihan, Dilara’yı Harun ile kalmaya zorlayan sebebi bulmaya kararlıdır. 

Öte yandan Cihan, Mithat’ın da peşine düşmüştür. Alfa kod adını kullanan Mithat, artık çok dikkatli olmak ve Hazal’dan uzak durmak zorundadır. Asuman, Dilara’nın babasının Ekrem Bey olduğunu kanıtlayabilmek için DNA testi yaptırır. Ekrem Bey ise gerçeği açıklamak için Dilara’nın karşısına çıkar. 

Cansu’nun Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gördüğü ve büyük bir aşkla bağlandığı Emre bebek, bir aileye evlatlık verilmiştir. Cansu bunu öğrenince, üst üste yaşadığı acıların etkisiyle kendini kaybeder. Emre bebek ile yeniden bir araya gelmek için bulduğu yol çok tehlikeli olsa da, Cansu kararını vermiştir. 

 

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ