26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Rüzgarın Kalbi dizisi neden bitti?

Fox TV'nin sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi 9. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak yayın günü değişen dizi ile ilgili final söylentileri dolaşıyordu. Konu ile ilgili açıklama geldi. Rüzgarın Kalbi bitiyor mu, diye merak edenler için yanıt haberimizde.

24 Ekim 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Rüzgarın Kalbi dizisi neden bitti?

Fox TV'de Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin 8. bölümü Pazartesi günü yayınlanmıştı. Cumartesi akşamları zirvede yer alan dizinin gün değişikliği izleyicileri de şaşırtmıştı. Rüzgarın Kalbi dizisinin yayın günün değişmesinin ardından akıllara dizinin bitip bitmeyeceği sorusu geldi ki konu ile ilgili başrol oyuncusu  Burak Serdal Şanal sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.Burak Serdal Şanal dizinin yayınlanacak 9. bölümü ile ekranlara veda edeceğini söyledi. İşte Burak Serdal Şanal'ın Rüzgarın Kalbi'nin finali ile ilgili söyledikleri:

 

 

Dizinin diğer başrol oyuncusu Deniz Baysal da Burak Serdal Şanal'ın paylaşımını kendi hesabında paylaştı.

Diziyi izleyenleri üzen bu habere göre  24 Ekim Pazartesi akşamı 9. bölümü ile Rügarın Kalbi dizisi bitecek.

 

RÜZGARIN KALBİ 9. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

 

 

Rüzgarın Kalbi dizisi yaz bitiminde Fox TV ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizi naif bir aşk hikayesini anlatıyor. İzleyici tarafından ilk günden itibaren sevilen dizinin başrollerini Burak Serdal Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizide, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Şirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Özlem Mahmutoğlu, Zeynep Elçin, Erdi Bolat, Doğu Alpan, Mert Asker gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.