27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Sen Anlat Karadeniz 5.bölümde heyecan arttı

Sen Anlat Karadeniz 5. bölümünde Nefes ve Yiğit'in Rusya'daki özgürlük hayalleri, Vedat'ın onları yakalamasıyla suya düşer.

22 Şubat 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sen Anlat Karadeniz 5.bölümde heyecan arttı

Sen Anlat Karadeniz 5. bölümünde Nefes ve Yiğit'in Rusya'daki özgürlük hayalleri, Vedat'ın onları yakalamasıyla suya düşer. Tahir, Batum'da Nefes'ten gelecek "sağ salim vardık" haberini beklerken, Vedat, Nefes'ten oğlunu da ayırır, Yiğit'i annesinin kollarından koparıp İstanbul'a gönderir. Artık hayatının tek bir amacı vardır. Ölü ya da diri, Nefes'i Vedat'ın ellerinden almak ve Yiğit'i kurtarmak. Karadeniz'de ise, Mustafa kardeşinin hayatı karşılığında kaçırdığı Eyşan'la uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercan'a bohça götürmek zorunda kalır. ve elbette Asiyeliğini yapar.


SEN ANLAT KARADENİZ BAŞROL OYUNCULARI NE KADAR ALIYOR?

ATV’nin  yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz’in oyuncularının ne kadar kazandıkları belli oldu. Uçankuş’un haberine göre, Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizide oyuncular Ulaş Tuna Astepe 22 bin, İrem Helvacıoğlu 20 bin, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu 17 bin 500, Öykü Gürman ise 15 bin TL bölüm başı ücret alıyor. Dizinin aldığı rekor reytinglerden sonra oyuncuların ücretlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu.

SEN ANLAT KARADENİZ 5.BÖLÜM ÖZETİ

Nefes ve Yiğit'in Rusya'daki özgürlük hayalleri, Vedat'ın onları yakalamasıyla suya düşer.



Tahir, Batum'da Nefes'ten gelecek "sağ salim vardık" haberini beklerken, Vedat, Nefes'ten oğlunu da ayırır, Yiğit'i annesinin kollarından koparıp İstanbul'a gönderir.