27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Sen Anlat Karadeniz'de olayların ardı arkası kesilmiyor

Sen Anlat Karadeniz dizisi yine nefes kesen bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de olayların ardı arkası yine kesilmiyor.

15 Kasım 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sen Anlat Karadeniz'de olayların ardı arkası kesilmiyor

Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Sen Anlat Karadeniz bu hafta yine rüzgarı zirvede sert esiyor! Dizide bu hafta; Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkında. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca büyük bir şaşkınlık yaşar. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Karadeniz rüzgarı zirvede sert esiyor!

Sen Anlat Karadeniz tüm kategorilerde birinciliğini ilan etti!

Tüm Kişiler'de %13,66 izlenme oranı ve %34,26 izlenme payı, AB'de %7,93 izlenme oranı ve %21,12 izlenme payı, 20+ABC1'de ise %10,47 izlenme oranı ve %24,97 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Geçen sezonun adından sıkça söz edilen reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz bu sene de kendi gününde ve saatinde birinciliği kimselere kaptırmamaya devam ediyor. Dizi, Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

 

SEN ANLAT KARADENİZ 30.BÖLÜM ÖZETİ

"Nefes'i gözaltına almışlar..."

Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu hafta; Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat'ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir'i, ailesini mi tercih edecek? Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat'ın ihanetinin cezası ne olacak? Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır. Nefes'i kurtarmak için Tahir ne yapacak? sorusunun yanıtı Sen Anlat Karadeniz dizisinin bu haftaki bölümünde yanıt buldu.

SEN ANLAT KARADENİZ 30.BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ 29.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aile olmanın mutluluğu!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde geçtiğimiz hafta; Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir.