26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Şevkat Yerimdar'da Şevkat aşkını itiraf ediyor

Dizinin son bölümünde evkat kazadan yaralı olarak kurtuldu ama artık nikaha vaktinde yetişmesi neredeyse imkansızdı. Ama tüm imkanları kullanarak beyaz bir atla nikaha yetişti ve Esin’i kaçırdı. Şevkat Esin’e evlenme teklifi etti. Teklif sırasında romantik bir konuşma yaptı. Aşkı h2o’dan suyun elde edilmesi ile tasvir etti. Esin’in karşısında diz çöktü ve ‘Esin ben sana aşığım, aşkından yanıyorum. Bu ateşte hiç sönecek gibi değil dedi.

22 Ağustos 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Şevkat Yerimdar'da Şevkat aşkını itiraf ediyor

Son bölümde Şevkat kazadan yaralı olarak kurtuldu ama artık nikaha vaktinde yetişmesi neredeyse imkansızdı. Tüm imkanlarını kullanarak beyaz bir atla nikaha yetişti. Esin çok sinirlendi ama sonunda Bora’dan özür dileyip Şevkat’e aşık olduğunu itiraf etti ve beyaz ata binip onunla gitti. Şevkat Esin’e evlenme teklifi etti. Teklif sırasında romantik bir konuşma yaptı. Aşkı h2o’dan suyun elde edilmesi ile tasvir etti. Esin’in karşısında diz çöktü ve ‘Esin ben sana aşığım, aşkından yanıyorum. Bu ateşte hiç sönecek gibi değil dedi. Tam evlenme teklifi edeceği sırada mahalleli koşarak yanlarına geldi. Esin ve Şevkat denize düştüler. Selami, kahveyi devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verdi. 

Şevkat kazadan yaralı olarak kurtulur ama artık nikaha vaktinde yetişmesi neredeyse imkansızdır. Esin, nikah memuruna evet demek üzeredir. Gizem ve Sanem, Şevkat'e vakit kazandırmaya çalışsalar da Bora işleri hızlandırıyordur. Selami, kahveyi devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verir. Bu ayrılık herkesi çok üzmüştür. Kahveyi alan kişi ise çok büyük hayallerle mahalleye yerleşir. Mahalleye yeni gelen tek kişi kahveci Olsen değildir. Esin ve Şevkat'in hayatına hiç ummadıkları biri sürpriz bir şekilde dahil olur.