11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Şevkat Yerimdar'da gerilim artıyor

Şevkat ve Esin boşanma olmaması yüzünden iyice gerilmişti. Ludmilla boşanmaktan vazgeçip kafasına buyruk davranıyordu.

24 Şubat 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Şevkat Yerimdar'da gerilim artıyor

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Şevkat Yerimdar her Cuma kendi gününde kendi saatinde ekrana gelmeye devam ediyor. Limon filmin yapımcılığını üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Bülen İşbilen’in olduğu komedi türündeki dizi Şevkat Yerimdar izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Ludmilla hem zor zamanlar yaşatırken hem de sakladığı sır ile herkesi şüpheye düşürüyordu. Şevkat Yerimdar 39. bölüm fragmanında neler yaşanacağını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
 

ŞEVKAT YERİMDAR DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


ŞEVKAT YERİMDAR DİZİSİNİN 38.BÖLÜM ÖZET

Şevkat Yerimdar’ın ekranlara 38. bölümünde; Şevkat  ve Esin boşanma olmaması yüzünden iyice gerilmişti. Ludmilla boşanmaktan vazgeçip kafasına buyruk davranıyordu. Aynı zamanda bir şeyler de saklıyordu. Esin onun neler karıştırdığını bulmaya karar vermişti. Bu yüzden Ludmillayı takip etmeye başlamıştı.
İsmail işleri büyütmeye ve kurumsallaşmaya karar vermişti. Pazarlama Müdürü olarak birini ararken Tezene büyük bir hevesle gönüllü olmuştu. Cuma başa bu girişime ciddiye almadı fakat müşteri kaybettiğini görünce o da aynı yöntemi uygulamaya geçti.