26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Siyah İnci 9.son bölümde neler oldu

Siyah İnci 9. son bölüm izleme linki ile birlikte haberimizden takip edebilirsiniz. Her perşembe akşamı yayına giren Siyah İnci dizisinin bu haftaki bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

23 Kasım 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Siyah İnci 9.son bölümde neler oldu

Siyah İnci 9.son bölümde neler yaşandı soruların yanıtlarını merak edenler için ayrıntıları ve yeni gelişmeleri bu haberimizde derledik. Siyah İnci dizisinde Hazal ve Kenan’ın tutku dolu aşkı bu hafta yine çok konuşulacak! Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyigöze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak. 
 

SİYAH İNCİ 9.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah İnci dizisinde bu hafta, Canan Demiroğlu, Aziz’i kızıyla, ona gerçekleri anlatmakla tehdit ettiği sırada kendi kızının hastaneye kaldırıldığı haberini alır. Irmak’ın durumu kritiktir ve kurtulur umuduyla başhekimle konuştuğundaysa hiç beklenmedik bir haber alır. Aldığı haber Canan’ı yıkıp perişan edecektir.