26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Söz 37.bölümde ipler iyice gerildi

Söz dizisinin ekranlara gelen 37. bölüm fragmanında; Bahar ve Yavuz arasında ipler iyice geriliyor. Bahar kendisinden bir şeyler sakladığını düşündüğü Yavuz’u itiraf etmeye zorluyor

13 Mart 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Söz 37.bölümde ipler iyice gerildi

 

Söz 36. Bölümünde Neler Oldu?

Yavuz ve Bahara arasındaki kavga da Bahar’ın korkunç gerçeği öğrenmesi ile başka boyuta taşındı. Bahar bir şeyler gizlediği Yavuz’un sakladığı şeyi öğrenmek için çabaladı. Sonunda öğrendikleri ile şoka uğradı. Çolak ise askerler tarafından sorgulandı. Fakat sorgusunda hiçbir şey söylemedi. Çolak’ın yakalanmasıyla büyük darbe alan terör örgütünü başına ise Agah’ın aradığı Derman geçti. Derman terör örgütünün uyuşturucu kısmına komuta ederken bir anda tüm örgütün komutasını eline aldı . Başa gelir gelmez de Özel Tim’i bitirecek planların düğmesine bastı.

Söz 37.bölüm özeti

Bahar ve Yavuz arasında ipler iyice geriliyor. Bahar kendisinden bir şeyler sakladığını düşündüğü Yavuz’u itiraf etmeye zorluyor. Fakat sonunda Yavuz’un sakladığı gerçeği öğreniyor. Babasının öldürüldüğünü ve babasını öldüren kişinin Yavuz olduğunu öğrenen Bahar şok oluyor. Yavuz da sevdiği kızın babasının ölümünden sorumlu olan kişi olarak bundan sonra ilişkilerinin nasıl devam edeceğini merak ediyor. Bu durumu Erdem Yarbay’a anlattığında; o da çok üzülüyor.