26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

SÖZ dizisinde olaylar bitmek bilmiyor

Söz dizisi 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Söz dizisi 30.son bölüm izleme linki haberimizden takip edebilirsiniz.

23 Ocak 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
SÖZ dizisinde olaylar bitmek bilmiyor

Söz dizisi 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Söz dizisi 30.son bölüm izleme linki haberimizden takip edebilirsiniz. Vatan söz konusu olduğunda, başka neyin önemi kalır ki? Yavuz’un Agah’ın oğlu olduğunun öğrenilmesinin ardından Tim ne durumda olacak? Yavuz, Tim’i korumak için elinden geleni yapmaya hazırdır. 29. bölümün ardından yayınlanan 30. bölüm fragmanında cezaevinde gördüğümüz Yavuz, bu durumun üstesinden gelebilecek mi?

SÖZ 30.BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz artık bir dönüm noktasındadır. İnatçı karakteri onu doğru bildiklerini yapmaktan geri koymaz. Çok sevmesine rağmen komutanlarına bile karşı gelebilir. 30. bölümün yayınlanan ilk karelerinde, Yavuz’un cezaevinde olduğu görülür. Diğer mahkumlar ise Yavuz’u tanımıştır. Yavuz, ise bu tanışıklığa namının oralara kadar yürüdüğünü ve bundan mutlu olduğunu söyleyerek cevap verir. Yavuz ve diğer mahkumlar arasında bir hesaplaşma olacak mı? Yavuz, bundan sonra ne yapacak? Bu soruların cevabı, 22 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde.


İŞTE SÖZ 29.BÖLÜMDE YAŞANANLAR?

İstanbul’da yaşanan saldırıdan ardından hakkında soruşturma açılan Yavuz için daha büyük bir sorun vardır. Agah’ın babası olduğunun ortaya çıkmasından Yavuz dışında bütün arkadaşları etkilenecektir. Tim, bir yandan da füzeleri yok etmek için canı pahasına uğraşan Hafız’ı korumaya çalışır. Bütün bunların yanında Tim’in gelecekte ne olacağı, Yavuz’un kararına bağlıdır. Bu arada Çolak, aldığı destekle füzeleri harekete geçirmeyi başarır. Füzelerden birinin hedefi Karabayır’dır.

Agah’ın oğlu olması nedeniyle, daha yüksek rütbeli subayların emriyle görevden alınan Yavuz, arkadaşları ile vedalaşır. Yavuz’un ise arkadaşlarını korumak için başka planı vardır: istifa etmek. Yavuz, komutanın bütün dayatmalarına rağmen bu kararından vaz geçmez.  Onlar sadece asker değil, aynı zamanda birbirlerinin de ailesidirler.

Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Söz dizisi, yüksek temposu yanında, konusu ile de seyircinin gözünden kaçmayan yapımlardan biri. İlk bölümlerinde istediği başarıyı elde edememiş olmasına rağmen, gittikçe reyting canavarına dönüşen Söz, bir grup askerin fedakarca verdiği mücadeleyi anlatıyor. Tolga Sarıtaş, Sarı Komutan lakaplı Kıdemli Üstteğmen Yavuz rolüne hayat veriyor. Yavuz, gözü pek, kararlı, zeki aynı zamanda da yakışıklı ve karizmatiktir. Tim’in liderliğini yapar. Çolak rolündeki Serhat Kılıç ise terör örgütü lideridir. Çolak’ın Sarı Komutan ile kişisel bir meselesi vardır. Kardeşinin ölümünden Yavuz’u sorumlu tutar. Genç ve güzel doktor Bahar (Aybüke Pusat), zengin bir ailenin kızıdır. Ailesinin hastaneleri vardır. Buna rağmen Bahar, doğuda insanlara yardım etmeyi seçer. Bu seçimi Bahar’ın kendini sorgulamasına ve içsel bir yolculuğa çıkmasına neden olur. Bundan sonrası Bahar için değişim zamanıdır. Yüksek tempolu bir dizi olan Söz, vatanseverlik ve dostluk bağlarını üzerinden dünyanın bir başka gerçeğine parmak basıyor. Bitip tükenmeyen terör sorunları ve Çolak gibi bu sorundan nemalananlar. Ve bu insanları durdurmaya çalışan kahramanlar.


Söz Dizisi Konusu
Terör örgütleri vatan üzerindeki hain palanlarını devreye sokmaya başlamıştır. Bunları engellemek ise, vatan savunması için canları pahasına mücadele eden bir grup asker. Kahramanlarımız tek değeri ise vatan savunması değildir. Bu zorlu görevde dostluklarına da önem verirler. Onların görev yeri masa başı değildir. Ne zaman uyuyacakları, ne zaman çalışacakları belli değildir. Zorlu arazilerde, yarının ne getireceğini bilmeden görevlerini yapmaya devam ederler.

Söz Oyuncu Kadrosu

Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu (Tolga Sarıtaş)
Ekip komutanı olan Üsteğmen Yavuz, askeri dehası yüksek biridir. Akıllı, zeki ve karizmatik olan Yavuz’un takma adı Sarı Komutan’dır. Yavuz, başarılı bir asker olduğu kadar, dostlarına da önem verir. Düşmanlar arasında ün ve korku salan Yavuz, özel hayatında da tutkulu ama karmaşık bir aşkın ortasındadır.

Söz dizisinde Üstteğmen Yavuz’u canlandıran Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda ilk oyunculuk deneyimini yaşayan oyuncu, aynı zamanda müzikle de ilgilenmektedir. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir ve Güneş’in Kızları dizisindeki Ali Mertoğlu karakterleriyle tanınmıştır.

Bahar Kutlu (Aybüke Pusat)
Bahar, zengin bir ailenin doktor kızıdır. Ailesinin hastaneler zinciri vardır. Mütavazi karakteri Bahar’ı ön plana çıkarır. Bahar, İstanbul’dan uzaklaşıp, yeni bir hayata başlayınca, kendini de sorgulamaya başlar.

Bahar karakteri ile ekrana gelen Aybüke Pusat, Hacettepe Üniversitesi'nde Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Elidor Miss Turkey yarışmasında üçüncülük derecesi vardır. Pusat ve Medcezir dizileriyle ekrana gelen güzel oyuncu, Söz dizisiyle en büyük çıkışını yakalamıştır.