8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Ufak Tefek Cinayetler 21.bölümde Oya hastanededir

Oya apar topar hastaneye kaldırılır. Yanında her zaman olduğu gibi Edip vardır. Oya’yı hasta yatağında ziyaret eden birtek Edip değildir. Serhan’da oradadır. Bir yandan Burcu, hamilelik yalanını sonlandırmak için bir çözüm bulur

21 Mart 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler 21.bölümde Oya hastanededir

Ufak Tefek Cinayetler 20. Bölümde Yaşananla

Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm fragmanı iki parça halinde ekranlara geldi. Oya hastanede. Son bölüm Oya’nın dolabın içinde bulunmasıyla bitmişti. İşler bu noktaya nasıl geldi? Burcu ve Mehmet, düğün gününe gelmişti. Arzu, büyük bir hamle yaparak düğüne gitti. Öncesinde kızlar grubu birbirleri ile tartışarak Oya’yı hedef haline getirmişti. Merve, Pelin ve Arzu, Oya’ya öfke doludur. Oya’nın ortadan kalkmasını isteyen bir kişi daha vardır; Burcu. Kendisiyle ilgili gerçeği tek bilen kişi Oya’dır. Mehmet’e bütün gerçeği söyleyeceğini bildiği için Oya, onun için bir tehdittir. Bu gruptan birisi Oya’yı dolaba kapatır. Tam nikah anına yaklaşılmışken bir çığlıkla bütün salon donakalır.

 

Ufak Tefek Cinayetler 21. Bölüm özeti

Oya apar topar hastaneye kaldırılır. Yanında her zaman olduğu gibi Edip vardır. Oya’yı hasta yatağında ziyaret eden birtek Edip değildir. Serhan’da oradadır. Bir yandan Burcu, hamilelik yalanını sonlandırmak için bir çözüm bulur. Arzu, Burcu’yu sıkıştırır. Duydukları karşısında Oya’yı dolaba kapatanın Burcu olduğunu çözer. Mehmet dahil herkes Arzu’yu suçlarken, gerçeği bulması Arzu’nun başına başka bir bela getirir. Burcu kendisini merdivenlerden atar. Böylece bebeğin düştüğünü söyleyebilecektir. Mehmet ve Burcu’nun karşısına Oya çıkar. Ona destek olmak için Serhan da gelir.