26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler 38.bölümde Merve ne yaptı

İyiler ve kötüler arasındaki savaş iyice kızıştı. Herkes tarafını seçsin! Betül kılıcını çekti, babalık tespiti davasıyla Oya'yı tek hamlede yere sermeye kararlı. Bu yetmezmiş gibi bir de Merve pimi çekiyor ve Oya'yla Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu Sarmaşık'ta bomba gibi patlıyor.

24 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler 38.bölümde Merve ne yaptı

UFAK TEFEK CİNAYETLER 38.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Katil ortaya çıkıyor!

İyiler ve kötüler arasındaki savaş iyice kızıştı. Herkes tarafını seçsin! Betül kılıcını çekti, babalık tespiti davasıyla Oya'yı tek hamlede yere sermeye kararlı. Bu yetmezmiş gibi bir de Merve pimi çekiyor ve Oya'yla Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu Sarmaşık'ta bomba gibi patlıyor. Tüm bunlar Oya-Serhan cephesinde işleri iyice karıştırıyor. Emre'yle Pelin'in gizli geçmişlerini öğrenen Burcu bakalım nasıl bir hamle yapacak? Başkomiser Kemal, Sarmaşık soruşturmasını derinleştiriyor ve Edip'in katilini bulmaya bir adım daha yaklaşıyor. Köşeye sıkışan katil, vicdan azabıyla kıvranıyor!

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 37. SON BÖLÜM ÖZETİ

Oya, şamdanı buldu ve polise teslim etti Şamdan Adli Tıp'a gönderilerek üzerinden bazı testler yapılacaktır.

Kerim'in, Serhan'ın arabasını parçaladığı haberi tüm Sarmaşık'a yayılmıştır. Herkes arabayı görmeye gelir. Oya da olanları öğrenir. Ayşe, Kerim'in manyak olduğunu söyler. Pelin haberi duymuştur ve koşarak Merve'ye gider. Arzu'yu da almak ister ama Arzu bu fikre yanaşmaz. Ama Nilay tedirgin olduğu için Pelin'in peşine takılır. Ama olay yerine gidip parçalanmış arabayı görünce içi rahatlar ve geri döner. Pelin, arabanın sahibinin Serhan olduğunu da söyleyince Sarmaşık kadınları Merve'ye koşar. Kerim darmadağındır, Merve Mila'yı alıp kaçar.