26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler'de yeni bölüm heyecanı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam ediyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

14 Mart 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler'de yeni bölüm heyecanı

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü için heyecan dorukta! Geçmişte kalan bir cinayet geri döner. Bu hiç kimsenin planlamadığı bir olaydır. Burcu, bütün isteğine kavuşur, Mehmet’i evlenmeye ikna eder. Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm fragmanı, dizinin bu bölümünde de düğüne rağmen kavganın bitmeyeceğini söyler.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bu hafta İyiler ve haydutların çetin savaşı başlıyor!
Silahlar çekildi, 4 kadın birbirine saldırıyor. Artık işler ciddi, olan sonunda Oya'ya olacak. En delikanlıyı yiyecek bu Sarmaşık! İyiler ve haydutların çetin savaşı başladı artık. Üstelik bir de düğün var. Ne oluyorsa o düğünde oluyor. Gözleri artık kan bürüdü. Bu düğünün olmamasını isteyen kim? Olmasını isteyen kim?

Ufak Tefek Cinayetler’in gerçek cinayetler haline gelmeye başladığı yeni bölümde herkes suçlu olabilir!

Ufak Tefek Cinayetler 19. Bölümde Yaşananlar

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir önceki bölümde Merve’nin hırsız kostümleri elden ele dolaşmış, en sonunda Oya tarafından yine Merve’ye verilmişti. Arzu, elindeki poşeti Burcu’nun Sarmaşık’a taşınmasını engellemek için kullanır. Bunun için Serhan ve Merve ile oturduğu masada imalı sözleri ile Merve’yi tehdit eder. Bu bilgi Sarmaşık için çok önemliydi.

Merve, Burcu’dan Arzu’da bulunan poşeti almasını istemişti. Şans eseri Merve’nin istediği evle ilgilenmediğini öğrenince, poşeti Pelin’e bırakmıştı. Pelin, Oya’ya olanları anlatınca Oya poşeti alıp, tekrar Merve’ye götürmüştü. Böylece Merve’nin yaptığı ortaya çıkmadan kapanmıştı. Oya’nın buradaki amacı Serhan’ın kırılmasını önlemekti. Oya bir yandan da Burcu’ya ültimatom vererek Mehmet’e gerçeği söylemesini istemişti. Tabi olayın aslından habersiz kız grubu, bunu Oya’nın aleyhine kullanmaktan çekinmemişti. Bir masanın etrafında eteklerindeki taşları dökerler.