26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler 26.bölüm heyecanlandırdı

Merve hiç olmadığı kadar intikam ateşiyle yanıyor. Hataya yer veremeyeceği planını tüm acımasızlığıyla devreye sokuyor. Merve Serhan'ın Oya'dan şüphelenmesini sağalamaya çalışıyor. Yani kurduğu planla Oya'yı kalbinden vurmayı hedefliyor.

25 Nisan 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler 26.bölüm heyecanlandırdı

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinin 25. Bölüm özet

Merve, Oya'ya büyük bir savaş açıyor. Akıllıca düşünülmüş planların kadını Merve Oya ve Serhan'ı otoparkta öpüşürken görüyor ve soğukkanlılığını koruyarak tehlikeli oyununa start veriyor. Serhan'la ilişkisi dolu dizgin ilerleyen Oya ise olacaklardan habersiz aşkını tutkulu bir şekilde yaşamaya devam ediyor. Diğer yandan Cinayeti çözmeye çok yaklaşan Komiser Kemal ise beklenmedik bir ipucu daha yakalıyor. Bu ipucu tüm hikayeyi birbirine bağlayan en önemli parçadır. Peki bu dehşet verici cinayetin katili ve kurbanı kim?



Ufak Tefek Cinayetler 26. Bölüm özet

Merve hiç olmadığı kadar intikam ateşiyle yanıyor. Hataya yer veremeyeceği planını tüm acımasızlığıyla devreye sokuyor. Merve Serhan'ın Oya'dan şüphelenmesini sağalamaya çalışıyor. Yani kurduğu planla Oya'yı kalbinden vurmayı hedefliyor. Oya Mila'yı okuldan almaya gidiyor. Okula gelen Serhan ise Mila'yı Oya'nın aldığını görünce şaşırıyor. Üstelik bunu Merve'nin istediğini söyleyen Oya Serhan'ın şüphe duymasına sebep oluyor.


Merve ilk adımı atıyor ve sinsi planına devam ediyor. Mehmet ve Burcu'nun ilişkisini örnek gösteren Merve Serhan'ı içten zehirlemenin derdinde.