26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Walking Dead yeni bölümler ne zaman Walking Dead 8. sezon izleme yolları

Televizyonların ilgiyle takip edilen dizisi The Walking Dead 8. sezon izleme yolları dizi sevenler tarafından merakla araştırılıyor. Walking Dead 8. sezon izleme linki haberimizde bulunuyor. Peki sezona ara veren The Walking Dead yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? The Walking Dead’in 8. sezonu ne zaman devam edecek? Bu sorunun yanıtına dair pek çok tahmin yürütülüyor. Sekizinci sezonda Kingdom, Alexandria ve Hilltop bir araya gelirken, Rick’in intikam ateşiyle yanması büyük heyecan yaşattı.

14 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Walking Dead yeni bölümler ne zaman Walking Dead 8. sezon izleme yolları

The Walking Dead 8. sezon izleme linki dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Çizgi romandan uyarlanan The Walking Dead, tüm dünya çapında büyük ilgiyle izleniyor. Türkiye’den de birçok kişinin her bölümünü ilgiyle takip ettiği The Walking Dead 8. sezon izleme yolları haberimizde bulunuyor. The Walking Dead 8. sezonda 8 bölümün ardından sezona ara verdi. Büyük merak uyandıran bir sezon arasının ardından Walking Dead yeni bölümler ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aranıyor. Sekizinci sezonda Kingdom, Alexandria ve Hilltop bir araya gelirken, Rick’in intikam ateşiyle yanması büyük heyecan yaşattı.

THE WALKİNG DEAD YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

Sekizinci sezon The Walking Dead usulü bir şekilde heyecan uyandıran gelişmelerle ara verdi. Özellikle izleyicilerin hem çok sevdiği hem de bol bol eleştirdiği bir karaktere veda edileceğini öğrendik. Fakat verilen arayla birlikte pek çok şey askıda kaldı. Dolayısıyla hepimiz aynı şeyi merak ediyoruz: The Walking Dead ne zaman dönecek? Doğrusunu söylemek gerekirse henüz resmi bir tarih açıklanmış değil. Fakat önceki sezonlara bakarak gerçekçi bir tahminde bulunmak fazlasıyla mümkün. Eğer herhangi bir aksilik söz konusu olmazsa sekizinci sezonun devamını 11 Şubat veya 18 Şubat‘tan itibaren seyredebileceğiz. Merak ettiğimiz sorular da bu tarihlerden itibaren yanıt bulacak.

Maggie ve Jesus’un Saviors’ın teslim olmalarının artık kaçınılmaz hale geldiğiyle ilgili konuşmalarının yer aldığı aksiyon dolu tanıtım, 90 dakikalık final bölümünde yaşanacak sürprizlerin habercisi niteliğinde. Maggie, bu gelişmeyi “an meselesi” diye tanımlarken AMC’nin ünlü tanıtım sesi ise “Bölüm bittikten sonra çok konuşulacak bu ana tanık olmak için Pazar günü yeni bölümü izleyin” diyor.

Diziyle ilgili gelişmelerin konuşulduğu Talking Dead programda, sunucu Chris Hardwick gelecek bölümde “önümüzdeki hafta herkesin konuşacağı şoke edici bir anın” yaşanacağını ve yapımcılardan bu sürpriz gelişmenin garantisini aldığını söyledi. Dizinin tarihine baktığımızda en büyük gelişmelerin sezon ya da yarı sezon prömiyerlerinde ve finallerinde gerçekleştiği gerçeği ise bu haberin gerçekleşme şansını yükseltiyor.

AMC’nin uzun soluklu dizisi, sekizinci sezonunda reytinglerde düşüş yaşamaya başlamıştı. 22 Ekim’de prömiyer yapan dizi, 2011’deki ikinci sezonun ardından en düşük reyting istatistikleriyle karşılaşmıştı. 

THE WALKING DEAD NEREDEN İZLENİYOR?

Diziyi Türkiye’den FX Türkiye kanalından izleyebilirsiniz. Dizinin 8. Yeni sezonunun tüm bölümlerine FX Türkiye kanalından ulaşabilirsiniz.

 

FX TÜRKİYE İZLEME YOLLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

THE WALKING DEAD KONUSU

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikâyenin geçtiği bölgenin yerel argosunda "aylaklar" adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen "yaşayan ölüler" olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcılığı yapmış olan Rick Grimes'tır. Grup, her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir.

Hikâye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, yaşam mücadelesi verenler bu grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri ele almaktadır.