26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yeni Gelin dizisinde gerilim artıyor

Yeni Gelin dizisi 39.yeni bölüm fragmanı izleme linki Yeni Gelin 38.son bölümde neler yaşandı soruların yanıtları ve son bölüm izleme linkini bu haberimizde sizler için derledik.

26 Şubat 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Yeni Gelin dizisinde gerilim artıyor

Baran’la olan aşkı yüzünden tüm ailesi evden kovulmuş, ailesi dağılma noktasına gelmiştir. Bunu düzeltmenin tek bir yolu vardır. Madem tüm bunlar, Baran’a olan aşkı yüzünden oluyor o zaman yapacağı şey bellidir. Fakat Şirin’in hamlesi, Baran’ı pimi çekilmiş bombaya çevirir. Deli aşığın artık ne yapacağı, nerde patlayacağı belli değildir. Şirin, pimi çekmiştir. Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken, dizide Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor. Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Show TV’nin komedi dizisi Yeni Gelin 39.yeni bölüm fragmanı ve 38.son bölüm izleme linki

Yeni Gelin’in merakla beklenen 38. son bölüm 24 Şubat Cumartesi akşamı ekrana geldi. En son 37 Bölümüyle ekrana gelen Yeni Gelin 38. bölümünün fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin sevenleri yaşanacak yeni gelişmeleri merakla bekliyor. Show Tv’nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Yeni Gelin her Cumartesi kendi gününde kendi saatinde ekrana gelmeye devam ediyor. Yapımcılığını Süreç filmin üstlendiği, senaryosu Ersoy Güler ‘in elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Ali Gündoğdu’nun olduğu komedi türündeki Yeni Gelin izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.


Dizide Hazar karakterini Tolga Mendi, Bella karakterini Jessica May, Kalendar Ağa karakterini Mustafa Avkıran , Kağan Ağa karakterini ise Dağhan Külegeç canlandırıyor.


Yeni Gelin’in önceki bölümünde Kalender Ağa ve Möhteber’in nikah törenini diğer kadınlar basmıştı. Ağanın diğer karıları Asiye ve Ayşe düğünden silahlarla kaçırdıkları Kalender Ağa’yı Baran ve Şirin’in aşk yuvasına götürünce tüm gerçekler ortaya çıkmıştı.


Yeni Gelin ‘in 38. bölüm fragmanında neler yaşanacağını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

YENİ GELİN DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


YENİ GELİN 38.BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Yeni Gelin 38. Bölümünde;Kalender, Bozok Konağı’nda babası ve kızıyla sakin bir hayat yaşamaya hevesli olsa da bu mümkün olmaz.

Kalender, Şirin’i hapsedip diğer herkesi evden kovmuştur. Şirin, tüm bu olanlardan kendisini sorumlu tutar. Baran’la olan aşkı yüzünden tüm ailesi evden kovulmuş, ailesi dağılma noktasına gelmiştir. Bunu düzeltmenin tek bir yolu vardır. Madem tüm bunlar, Baran’a olan aşkı yüzünden oluyor o zaman yapacağı şey bellidir. Fakat Şirin’in hamlesi, Baran’ı pimi çekilmiş bombaya çevirir. Deli aşığın artık ne yapacağı, nerde patlayacağı belli değildir. Şirin, pimi çekmiştir.

Kalender, Bozok Konağı’nda babası ve kızıyla sakin bir hayat yaşamaya hevesli olsa da bu mümkün olmaz. Kovulan tüm Bozok üyeleri konağa bir bir gelmeye, kendini affettirmeye çalışır. Fakat Kalender yumuşamaz. Arkasından iş çeviren kimseyi konağa almayacaktır.




Kalender, ailesinden intikamını böylesine alırken intikam planları içinde olan sadece o değildir. Möhteber, nikah masasında bırakılmanın intikamı için yanıp tutuşmaktadır. Bunun için türlü yola başvurur. Sonunda bu işi tek başına yapmaya karar verir. Artık Möhteber’in içindeki gizli psikopat, zincirinden boşanmıştır. Asiye ve Ayşe’yi tahmin bile edemeyecekleri günler ve geceler beklemektedir. Möhteber’in intikamı, çok acı olacaktır.

Yeni Gelin dizisinde bu hafta Şirin babasının baskılarından çok sıkıldığı için   evi terk etmek istiyor. Kalendar Ağa ise Şirin’in bundan sonra dışarı dahi adım atamayacağını söylüyor. Aşıklardan Baran ise Şirin’e olan hasretinden dolayı çok acı çekiyor. Hatta acıyı dindirmek için Baran, kendisini Kağan Ağa’ya dövdürüyor. Kamil ise bir türlü anlaşamadığı Kamilla ile yine büyük bir kavga ediyor. Bunun üzerine Kamil karısına ondan boşanmak istediğini söylüyor. Hazar ve Bella ise bildikleri hatta sustuklarından dolayı onlara küs olan Kalendar Ağa’ya kendilerini affettirmeye çalışıyorlar. Ağa affetmeye yanaşmadığı için ikili son çare olarak  konağın önüne ‘’ baba bizi affet’’ yazıyor.  Kamil de onlara eşlik ediyor.  Möhteber ise diğer kumalarından intiakm almaya yeminlidir. Bu yüzden onları yemeğe çağırıyor. Kumaları için bir sofra hazırlayan Möhteber yemeklere ilaç katmış olduğundan kumalarına özellikle yediriyor. Kadınlar yemekleri yedikten sonra bayılıyorlar. Bunun üzerine Möhteber baygın haldeki kumalarını bağlayarak onlara işkence ediyor.