26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yüksek Sosyete 25. yeni bölüm fragmanı son 2 bölüm!

Star TV'de son 2 bölümü yayınlanacak olan Yüksek Sosyete dizisinin 25. yeni bölümü bu akşam ekranda olacak. Yüksek Sosyete'nin yayınlanan 24. bölümünde son 3 bölüm detayı hayranlarını üzdü. Dizi 2 hafta sonra final yapacak. Son bölümde; Kerem'in itirafı Cansu'yu darmadağın eder. Ancak onları bekleyen son bir sınav daha vardır. Bedia; sonunda ikna olduğu ameliyata girer ancak durumu hala çok risklidir. Mert, Ece'ye hiçbir şey anlatamaz. Heyecanın son 2 bölümle son bulacağı Yüksek Sosyete dizisinin 25. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve dizi hakkında merak ettikleriniz haberimizde.

17 Aralık 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yüksek Sosyete 25. yeni bölüm fragmanı son 2 bölüm!
Son 2 bölümü yayınlanacak olan Yüksek Sosyete dizisinin 25. yeni bölümü bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. Yüksek Sosyete yeni bölümünde neler yaşanacak? Son haftalarda reytingleri kötü giden Yüksek Sosyete dizisi 2 bölüm sonra final yapacak. Yayınlanan son bölümde; Kerem'in itirafı Cansu'yu darmadağın eder. Ancak onları bekleyen son bir sınav daha vardır. Bedia; sonunda ikna olduğu ameliyata girer ancak durumu hala çok risklidir. Mert, Ece'ye hiçbir şey anlatamaz. İşte Yüksek Sosyete dizisinin 17 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak olan 25. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...
 

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
 
Kerem ve Cansu aşklarının peşinden gidecek mi?
 
Cansu ve Kerem, ailelerini karşılarına alıp aşklarının peşinden gitmeye karar verirler. Koran Ailesi onları ayırmak için planlar yaparken, Özkan Ailesi tamamen sırtını dönmüştür. Artık bu savaşta yalnızca ikisi vardır. Öte yandan Ece ve Mert arasındaki bütün sırlar ortaya çıkar. Ece, Bedia Hanım'la yüzleşmeye gider. Metin'in hamlesiyle ölümle burun buruna gelen Levent ve Süreyya içinse artık her şey çok daha nettir. Süreyya sonunda kalbinin sesini dinler. 
 
YÜKSEK SOSYETE 24. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 
 
Kerem ve Cansu’yu bekleyen son ne?
 
Kerem'in itirafı Cansu'yu darmadağın etse de aşkın gücü yollarını tekrar birleştirir. Ancak onları bekleyen son bir sınav daha vardır; Süreyya'nın iki aileyi karşı karşıya getirme planı. Bedia; sonunda ikna olduğu ameliyata girer ancak durumu hala çok risklidir. Mert, Ece'ye hiçbir şey anlatamaz. Ece, Mert'in bu durumundan şüphelenir ve iki aşık arasında bir hesaplaşma yaşanır.
 

 
Süreyya, Levent'ten kaçmaya çalışır ama ona olan zaafı ikiliyi tekrar bir araya getirir. Ancak bu karşılaşmalar ne kadar masum olsa da onları adım adım izleyen biri vardır. 
 

YÜKSEK SOSYETE 24. SON BÖLÜM STAR'DA İZLEMEK İÇİ TIKLAYIN...