27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Yüz Yüze lik bölüm izleyiciden tam not aldı

Yüz Yüze 2. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Yüz Yüze dizisinin 1. bölümü izleyiciden tam not aldı

20 Ekim 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yüz Yüze lik bölüm izleyiciden tam not aldı

Yüz Yüze'nin 2. bölüm fragmanı dizi severlerle buluştu. İlk bölümü ile 19 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelen Yüz Yüze dizisi izleyiciyi ekrana kilitledi. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Yüz Yüze dizisinde bu hafta, Cihangir (Cino), Surdibi’nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı “Molla” Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar. Cino, ölen babasının aslında iftiraya kurban gittiğini öğrendiğinde intikam yemini eder ve dostları da onunla yürümeye ant içer. Seliha; hırsızlık masasının güzel, gözü pek başkomiseri… Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrol oynadığı, yılın iddialı projesi “Yüz Yüze”, dizisinde Sokullu ve Kobal’a; Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Merve Dizdar, Selin Yeninci, Başak Daşman, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyor. İşte Yüz Yüze 2. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan tüm detaylar haberimizde...

YÜZ YÜZE 2. BÖLÜM FRAGMANI



YÜZ YÜZE İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yüz Yüze’nin ilk bölümünde; Cihangir (Cino), Surdibi’nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı “Molla” Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar. Cino, ölen babasının aslında iftiraya kurban gittiğini öğrendiğinde intikam yemini eder ve dostları da onunla yürümeye ant içer. Seliha; hırsızlık masasının güzel, gözü pek başkomiseri…

YÜZ YÜZE 1. BÖLÜM FRAGMANI

En yakınları Zeynep ve Ali’yi tanıştırdıktan sonra ikili birbirine aşık olur. Her şeyin başladığı o gün, Ali ve Zeynep’in nişanı vardır. Ali bir iş için bankaya gider. Cino’lar da o gün bankadaki bir kasayı patlatacaktır. Bankaya girdiklerinde işler ters gider ve herkesin hayatı sonsuza kadar değişir. Seliha yaşananların peşini bırakmamaya yemin eder. Kim olduklarını bilmeden Cino’ların peşine düşer. İz sürerken Cino ile tanışır. Burun buruna, birbirinin peşinde iki insan artık aşkla ve intikamla sınanacaktır.



Sinem Kobal Yüz Yüze için polis oldu!

Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımları yayınlanan ve büyük yankı uyandıran “Yüz Yüze” dizisi için polis oldu! Yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Yüz Yüze” dizisi için azılı bir çetenin peşinde olan polisi canlandıran Kobal, rolü için poligon eğitiminin yanı sıra yakın dövüş eğitimi de aldı. Silah sahneleri için 1 ay atış, 2 aya yakın dövüş eğitimi de alan Kobal, daha önce de boks yapıyordu. Silah sahneleri çekilirken danışman eşliğinde kontrollü bir şekilde çekimler gerçekleştirildi.

YÜZ YÜZE  1. BÖLÜM FRAGMANI



AŞK NEFRETE KARDEŞTİR!

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz… Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden...

OYUNCULAR

Birkan Sokullu

CİNO (BİRKAN SOKULLU)


Cihangir Bilir’in, nam-ı diğer Cino’nun, polis olan babası Kemal Bilir, gizli görevdeyken bir iftira sonucu öldürülür. Artık tek amacı babasının masumiyetini kanıtlamak olan Cino için zor ve belalı bir hayat başlamıştır.

Sinem Kobal

SELİHA (SİNEM KOBAL)


Seliha, 15 yaşındayken korkunç bir travma yaşar, aynı gece, evini terk eder ve kendine yeni bir yol çizer. Yıllarca tek başına hayat mücadelesi veren Seliha, hırsızlık masasının başına buyruk baş komiseri olur. Yaşadığı bir olay Seliha’nın hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır.

Taner Ölmez

ALEKO (TANER ÖLMEZ)

Ekibin en küçüğü, Cino’nun göz bebeği, teknoloji deyince akla gelen en yetkili isim... Çok küçük yaşta ailesini kaybeder. Sonrasında Cino sahip çıkar ona. Müzik onun her şeyidir.

Özgür Emre Yıldırım

TATAR (ÖZGÜR EMRE YILDIRIM)

Cino’nun en eski ve en yakın arkadaşıdır. Şiddete olan gereksiz eğilimiyle mahallede nam salmıştır. Parayı, kadınları ve silahları sever.. Tatar’ın bu özelliğinin başını sokacağı en son bela aşk olacaktır.

Muhammet Çakır

MOLLA (MUHAMMET ÇAKIR)


Çocuk yaşta Trabzon’dan İstanbul’a yol almayı kafasına koyan Yunus, on üç yaşında hafız olur. On beş yaşında da ailesini İstanbul’a sürüklemeyi başarır. O da herkes gibi Cino’ya gönülden bağlıdır. Yalnız bir derdi vardır ki Molla’nın dağa taşa bile haykırmaktan çekinir.