27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Mutlu Kaya göz kırptı!

Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde 5 gündür tedavi gören ve uyandırılma sürecine başlanan Mutlu Kaya'yı ziyaret eden Diyarbakırlı ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan, sağlık durumuyla ilgili, “Gözlerini kırptı” dedi.

ŞEYHMUS ÇAKAN / STAR23 Mayıs 2015 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Mutlu Kaya göz kırptı!
Özel bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında ünlendikten sonra Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın uyandırılma süreci devam ediyor. Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma hastanesi Beyin Cerrahi yoğun Bakım ünitesinde yatan Kaya'nın doktorları uyandırılma süreci için aileden MP3 istedi.  Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, daha öncede bir çok hastada kullanılan ve beyne ileti göndermek amacıyla yapılan uygulamada hastaya sevdiği şarkılar dinletiliyor. Yetkililer Kaya'nın ailesinden istedikleri MP3'e Mutlu'nun sevdiği şarkıların yüklenmesini talep ederek ailenin oluşturduğu müzik listesini bu sabah itibariyle Kaya'ya dinletmeye başlandığını açıkladı. Halen bilinci kapalı olan Mutlu Kaya'ya çoğunluğu kendisinin seslendirdiği şarkılardan oluşan müzikler dinletilerek beyne ileti gönderilip Kaya'nın vereceği tepkinin takip edildiği açıklandı. 
 
YILDIZHAN ZİYARET ETTİ
Hastanede baba Mehmet Kaya ile annesi ile görüşen Diyarbakırlı ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan, yoğun bakım ünitesinde tedavi görün Mutlu Kaya’yı da ziyaret etti. Yıldızhan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Ona ben İzzet Yıldızhan dedim. İyileş birlikte bir TV proğramı yapalım sözlerime karşılık gözlerini açıp kapadı. Durumun iyi olduğunu gördüm. Şiddette karşı gelmeliyiz. Mutlu için hepimiz dua etmeliyiz” dedi.