27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

İngiltere'deki saldırının ardından şimdi de ABD'de müslüman bir kız öldürüldü

ABD'nin Virgina eyaletinde sahur vakti kayıp ihbarında bulunulan 17 yaşındaki kızın öldürülerek süs havuzuna atıldığı belirlendi. Polis, bir şüpheliyi gözaltına aldı

19 Haziran 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İngiltere'deki saldırının ardından şimdi de ABD'de müslüman bir kız öldürüldü
ABD'nin Virginia eyaletinde kaybolan 17 yaşındaki  Müslüman kızın cesedinin süs havuzunda bulunduğu, olayla ilgili bir şüphelinin  gözaltına alındığı bildirildi. 
 
Dün gece sahur vakti Fairfax ilçesindeki Tüm Dulles Bölgesi Müslüman  Toplumu'na bağlı camiye giderken yoldan aracıyla geçen şüpheliyle tartıştığı  belirtilen "Nebra" adındaki genç kızın arkadaşları, Fairfax Polis Departmanı'na  arkadaşlarının kaybolduğu ihbarında bulundu.
 
Bölgede geniş çaplı arama başlatan polis ekipleri, Nebra'nın cesedinin  süs havuzunda bulunduğunu açıkladı.
 
Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Fairfax Polis Departmanı  yetkilisi Tawny Wright, "Şu anda olayın bir ön yargı vakası olduğunu gösteren bir  kanıt yok. Bir şey üzerine tartışmışlar gibi görünüyor." dedi.
 
Wright, ormanlık alanda arama yapan ekiplerin cesedin bulunduğu yere  yakın noktada şüpheli araç tespit edildiğini ve sürücüsünün gözaltına alındığını  söyledi.
 
Olay yerinde bir beyzbol sopasının bulunduğunu kaydeden Wright,  gözaltına alınan zanlıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, genç kızın cansız  bedenine otopsisi yapılacağı bilgisini paylaştı.