26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Altın Çocuk’un hedefi büyük

Geçen yıl katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda önemli dereceler elden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı judocusu Mert Şişmanlar, 2018 yılına hızlı başladı.

14 Ocak 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Altın Çocuk’un hedefi büyük

Avrupa Judo Federasyonu tarafından Avusturya’nın Mittersill şehrinde düzenlenen Uluslararası Ortak Çalışma Kampına milli takım kafilesiyle katılan Mert Şişmanlar, 2018 yılında katılacağı Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonları’ndan dereceyle dönerek Türkiye’yi gururlandırdı. Ulusal ve uluslararası turnuvalarda önemli dereceler elden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocusu Mert Şişmanlar 2018 yılında katılacağı müsabakaların hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda Şişmanlar, 08-16 Ocak tarihleri arasında Avrupa Judo Federasyonu tarafından Mittersill’de düzenlenen Uluslararası Ortak Çalışma Kampı›na Milli Takım kafilesiyle katıldı. Şişmanlar, daha sonra ise Azerbaycan ve Gürcistan›da yapılacak uluslararası ortak çalışma kamplarına katılarak hazırlıklarını tamamlayacak.

Katıldığı turnuvalarda aldığı derecelerle hepimizin gurur kaynağı olan altın çocuk, 2018 yılında da önemli başarılara imza atmayı hedeflediğini belirterek, “Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında rakiplerimi bir bir dize getirerek ay-yıldızlı Türk Bayrağımızı dalgalandırmayı hedefliyorum” dedi.