26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Başkan Uğurlu’dan 15 Temmuz mesajı ‘Milletimiz tarihi bir ders verdi’

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, hem demokrasi gününü kutladı, hem de bu vatan için başta 15 Temmuz demokrasi şehitleri olmak üzere, bütün şehitler için Yüce Allah’tan rahmet, gaziler için de sabır diledi.

15 Temmuz 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Başkan Uğurlu’dan 15 Temmuz mesajı ‘Milletimiz tarihi bir ders verdi’

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 15 Temmuz’un 2’inci yıldönümü çeşitli etkinliklerle anılacak. 15 Temmuz’un Türkiye için bir milat olduğunu ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ‘’15 Temmuz dünya nizamı için de milattır. Bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersi verilmiştir”dedi. 

BİRLİĞİMİZİ GÖRDÜLER

Başkan Uğurlu, “Başta ülkemiz ve coğrafyamıza darbe ve darbe girişimiyle nizam verenlere, Türk Milleti’nce tarihi bir ders verilmiştir. FETÖ’nün bir ihanet şebekesi olarak başlattığı darbe ve işgal girişimi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bizzat millet tarafından bertaraf edilmiştir. İşçi, çiftçi, memur, esnaf, tüccar, serbest meslek erbabı, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Roman, Alevi, Sünni, Caferi gibi bütün ayrılıklar bir kenara bırakılmış, millet bir olmuş, birlik olmuş, istiklaline sahip çıkmıştır’’ dedi. 15 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle bu bugün tüm Türkiye’de milletçe meydanlarda olacaklarını belirten Uğurlu, ‘’Kahramanlarımızı unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız’’ ifadelerini kullandı.