27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

‘Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda 7. buluşma

Bundan 7 yıl önce sinemaseverleri, yönetmen, oyuncu, yazar ve yapımcılarla bir araya getirmenin yanı sıra, Türk sinemasının son dönem filmlerini sinema işletmecileri ile buluşturmak üzere başlamış olan bu kendine özgü film haftası, geçtiğimiz 7 yıl içerisinde daha da gelişerek Bodrumlular’ın ve sinema sektörünün heyecanla beklediği özel bir buluşmaya döndü.

20 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
‘Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda 7. buluşma

Bu yıl da Türk Filmleri haftası kapsamında film gösterimleri, 50’ye yakın filmin tanıtımları ile yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleşiler gerçekleşecek. Her gün farklı bir filmin galasının da yapılacağı Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yunanistan’ın Kos (İstanköy) Adası Türk filmlerini, yönetmenlerini ve oyuncularını ağırlayacak. Film yapımcılarının direkt salon sahipleriyle buluşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunulabildikleri etkinlikler bu yıl daha da büyüyerek Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın olmazsa olmazı olacak. Ülkemizde sinema işletmecilerini, yapımcı ve yönetmenlerle bir araya getiren ve her yıl SİSAY’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Profesyoneller Kuşağı’ dağıtım ve yapım şirketlerinin yeni vizyonda gösterime sokacakları filmlerin salon sahiplerine tanıtımlarına yer verecek. 

Bu vesileyle sektörün güçlü yapımcı ve dağıtımcı kuruluşları filmlerinin sinema işletmecilerine doğrudan tanıtımı için yine Bodrum’da bir araya gelmeye hazırlanıyor.