18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Bu fuar ses getirecek

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği(TÜRAP) destekleriyle TURAB Fuarcılık tarafından 12-15 Aralık 2016’da Çeşme Shereton Otel’de düzenlecek olan 3. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 2. Ev Tekstili Dekorasyon İç Mimari Mobilya Fuarı ve ikili görüşme organizasyonu tanıtım toplantısı yapıldı.

27 Kasım 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Bu fuar ses getirecek

Toplantıya Ekonomi Bakanı Başdanışmanı Adnan Yıldırım, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, Ürdün Haşimi Krallığı İzmir Fahri Konsolosu Ömer Kaplan, TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve Fuar Ana sponsoru Atak İnşaat Genel Müdürü Ümit Tezcan’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıya basının ilgisi yoğun oldu.

Yapılan fuarların Türk ve Arap ekonomisine katkısından bahseden Sabuhi Attar “Yapılacak olan 8. uluslararası zirvenin Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır. Aralık ayında düzenleyeceğimiz fuara bugünden 550’nin üzerinde katılımcı katılacağı kesinleşti. Fuarımıza katılacak Arap ülkelerinden katılımcıların haricinde, yüzün üzerinde Türk firması da stantıyla katılacak” şeklinde konuştu.

 ANA SPONSOR ATAK İNŞAAT

İlk kez bu tarz bir fuara katıldığı anlatan Atak İnşaat Genel Müdürü Ümit Tezcan “İlk kez böyle bir organizasyona katılıyoruz. Daha önceki çalışmalarını yakından takip ettiğimiz TÜRAP’a bu projesinde yardımcı olmak için taşın altına elimizi koyma kararı aldık. Tüm yatırımcılara bu tarz cesur adımlar atmayı öneriyoruz” dedi.

Toplantı sonrası soruları cevaplayan Sabuhi Attar, birçok fuarla daha Türk ve Arap iş dünyasını bir araya getirecekleri müjdesini verdi.