8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Dap Yapı’nın ilk İzmir projesi start alıyor

Gayrimenkul sektöründe sahip olduğu öncü ve lider konumunu İzmir’e taşımaya hazırlanan DAP Yapı, Bornova bölgesinde muhteşem bir proje geliştirmeye hazırlanıyor... 

20 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Dap Yapı’nın ilk İzmir  projesi start alıyor

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projelere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İzmir Bornova’da mimarisi ve kalitesiyle İzmir’in güzelliğine yaraşır bir projeyi İzmir’e kazandıracağız” dedi.

2017 yılının henüz ilk çeyreğinde büyük satış başarısını yakaladıklarını kaydeden Ziya Yılmaz, “Gayrimenkul sektöründe çığır açan projeler geliştirdiklerini, bu projeler ile Türkiye dışında da tanınan ve ilgi gören bir marka haline geldiklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “2017 yılının henüz ilk çeyreğinde belki de Cumhuriyet tarihimizin en büyük satış başarısını yakaladık. Satış rekorları kıran gayrimenkul sektörü ülkemizde istikrarın devam etmesi ve hükümetimizin ekonomide attığı adımlarla beraber çok daha iyiye gidiyor. Türkiye, her anlamda gelişen ve büyüyen bir ülke. Ülkemizin her bölgesi farklı güzelliklere sahip. Açıkçası potansiyelimizin daha fazla olduğunu düşünüyorum. Sadece gayrimenkulde değil tüm sektörlerde çok daha iyisini rahatlıkla başaracağımızı düşünüyorum. Gayrimenkul sektöründe ise yüzde 10’a yakın bir büyüme bekliyorum.”

İZMİR TEK PROJE İLE KALMAYACAK

2017 yılında çok özel projelere start verdiklerini ifade eden Ziya Yılmaz, “Ülkemizin göz bebeği olan İzmir’in Bornova bölgesinde, Atatürk Stadyumu’nun yanında mimarisi ve DAP Yapı kalitesiyle İzmir’in güzelliğine yaraşır bir projeye başlıyoruz. Ön talep toplamaya başladığımız projemizde 15 bin 500 talep aldık. İzmirlilerin ilgisinden oldukça memnunuz. İzmir projemize başta İstanbullular olmak üzere başka şehirlerden de talep var. İzmir’in yerel mimari geleneğine uyumlu bir tasarım gözettik. 30’ar katlı iki kuleden oluşan, farklı daire alternatiflerinin yer alacağı, her biri balkonlu ve 700 üniteden oluşacak projemizi Ekim ayında tüm detaylarıyla paylaşacağız. DAP Yapı olarak sahip olduğumuz vizyonu İzmir’de de yaşatmaya devam edeceğiz. İzmir’de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de şimdiden söyleyebilirim. DAP Yapı olarak İzmir’de kalıcı olacağız” şeklinde konuştu.