27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Her akşam 5 bin kişi iftarda buluşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayında kurduğu iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor. Ulu Cami’nin yanında kurulan çadırda her gün 5 bin kişi ağırlanacak.

20 Mayıs 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Her akşam 5 bin kişi  iftarda buluşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ulu Camii yanındaki iftar çadırı Ramazan’ın ayı ile birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. İftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı. 

AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYORLAR

Denizli Ticaret Odası’nın verdiği ilk iftarda halkla birlikte orucunu açan Başkan Osman Zolan, iftar çadırının konuklarıyla sohbet de etti. Bir süre DTO Başkanı Erdoğan ile yemek dağıtımına da katılan Başkan Zolan, her gün 5 bin kişiyi konuk edeceklerini söyledi. 

Başkan Zolan, Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Bugün her yıl olduğu gibi iftar çadırımız hizmette. Aynı sofrada gönüller buluşacak, biz de vatandaşımızla birlikte olacağız” dedi. İftar çadırında verilen yemeği her gün bir hayırsever ya da sivil toplum kuruluşunun karşıladığını belirten Zolan, “Mahallelerimizde de iftarlarımız olacak. 30 gün boyunca insanlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Aynı sofrada, aynı sokakta bu güzellikleri birlikte yaşayacağız. Ramazan’ın huzurunu İnşallah hep beraber hissetmeyi Allah’ım bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.