5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

MHP mi, yoksa PKK, FETÖ ve HDP mi?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Başkanı Necat Karataş, 'Anayasadan Türklüğü çıkarmadık, eyaletlere izin vermedik, bunu biz engelledik' dedi.

26 Mart 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
MHP mi, yoksa PKK, FETÖ ve HDP mi?

Partisinin, 'Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu' çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP İl Başkanı Necat Karataş ve üç ayrı ekip ilçe ilçe çalışmalarını sürdürüyor. Dün Karşıyaka ve Bayraklı İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Necat Karataş gelişen süreci ve MHP’nin bu süreçte yüklendiği sorumlulukları anlattı. "Bölünme ve eyalet sisteminden başlayarak bizleri eleştirenler vicdansızlardır.  Şimdi MHP merkezli bir anayasa yapıldı. CHP ve HDP bunu kabul edemiyor. Feryatları bu yüzden" dedi.

"Anayasada Türklük olmaz diyen FETÖ, CHP ve HDP değil miydi?" diyerek sözlerini sürdüren, İl Başkanı Karataş, "MHP’nin tek kurulu amacı var, o da Devletimizin varlığı ve birliği yolunda hizmet etmektir. Nedir bu rejim elden gidiyor iftirası? Bir tarafta biziz bir tarafta HDP-PKK FETÖ!  Kim rejimi yıkacak, kim vatanı bölecek haydi şimdi bu sorunun cevabını versinler! Bu iftiralardan artık bıktık." diye konuştu.