26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

AÖF sonuçları vize sonuç ekranı

26-27 kasım AÖF vize sınav sonuçları açıklandı. AÖF sonuçları vize sınav sorgu ekranından öğrenilebiliyor.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
AÖF sonuçları vize sonuç ekranı
AÖF sonuçları vize sınav sorgu ekranında açıklandı. AÖF sinav sonuç bilgisi anadolu.edu.tr'de. AÖF sonuçları adayların adreslerine posta ile gönderilmeyecek online olarak T.C numarası ile sorgulanacak. AÖF yeni ders sisteminde sene 2 döneme ayrılıyor. 1. dönemde alınan ancak kalınan bir ders gelecek sene 1. dönem içerisinde, 2. dönemde alınan ancak kalınan ders yine gelecek yıl 2. dönem içerisinde alınabilecektir.
 

 

AÖF SONUÇLARI VİZE SINAV SONUÇ EKRANI-2016

 
Açık Öğretim Fakültesinde eğitim hayatını devam ettiren toplamda bir milyon kişi var. Bu öğrenciler açıktan bir bölüm okumaktadırlar. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra ya da bu eğitimi alırken aynı zamanda çift diplomaya sahip olabilmek için günümüzde pek çok kişi açıktan bir başka bölüm okumaya başlamıştır. Açıktan okuyacak oldukları bu bölüm sayesinde öğrenciler aynı lisans diploması elde edeceklerdir. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin her yıl verdiği hizmetlerden biri olan bu açıktan bölüm bitirme şansına herkes sahiptir. Adayların AÖF başvuru süreçlerini dikkate almaları başvuru döneminde yapılması gerekenleri yapıp sınav ücretlerini ilgili alanlara yatırmaları koşulunda bu işlem tamamlanır.

 

AÖF VİZE SINAVI SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

 
Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler Anadolu Üniversitesi AÖF öğrenci sistemi üzerinden (https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx) sınav sonuçlarını sorgulayabilirler.
 
Öğrencilerin sisteme e-posta veya T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle girmeleri gerekmektedir.
 

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN