26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

ATA AÖF vize sınav sorular ve cevapları

ATA AÖF bahar dönemi vize ara sınavları sona erdi. Binlerce öğrencinin katıldığı sınavlar 29-30 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri yapıldı.

8 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
ATA AÖF vize sınav sorular ve cevapları

ATA AÖF Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi vize ara sınavları 29-30 Nisan 2017 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirildi. Sınava giren binlerce vatandaş, sorular ve cevaplarını araştırıyor. Verdikleri cevapların doğru olup olmadığını tespit etmek isteyen öğrenciler fakülte tarafından soruların yayınlanıp yayınlanmadığını ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyordu. ATA AÖF bahar dönemi vize ara sınav soruları ve cevapları yayımlandı. Öğrenciler, vize sınavı soruları ve cevap anahtarına lms3.ataaof.edu.tr adresi üzerinden ulaşabiliyor. İşte konuyla ilgili yapılan açıklama...

 

ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ VİZE SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN...

 

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİNDEN SORU VE CEVAPLARLA İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMA

Değerli Öğrencilerimiz,

 

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav kitapçıkları ve cevap anahtarlarına lms3.ataaof.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Sınav sorularına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sisteminde (LMS) sol menüde yer alan “Soru İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını bize iletebilecekler. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler anlık olarak yapılacaktır.