27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

E-Okul yazılı sınav sonuçları merak ediliyor

E-Okul 2.yazılı sonuçları öğrenmek için E- Okul giriş nasıl yapılır merak ediliyor. Okulların başlaması ve ilk sınavların bitmesiyle birlikte binlerce öğrenci sınav sonuçlarını e-Okul sistemi üzerinden öğrenebiliyor.

10 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
E-Okul yazılı sınav sonuçları merak ediliyor

E-okul sistemine girerek buradan okul numaralarını öğrenebilirler. Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde artık internet teknolojilerinin insanların günlük yaşamlarının her alanında yer alıyor. 

 

 

 

E-OKUL NOT ÖĞRENME

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından elektronik platform üzerinde oldukça çeşitli eğitim uygulamalarını kapsamı içerisine alan çok sayıda dijital eğitim uygulaması yer alıyor.  Milli Eğitim Bakanlığı’nın e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) portalı ise en çok kullanılan uygulamalar arasında.

İnternet üzerinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığı’nın her bir dijital eğitim uygulamasının 7 gün 24 saat tüm öğrenciler ve velileri tarafından kullanılabiliyor olması sayesinde kesintisiz eğitim hizmetlerinin çağdaş ve gelişen Türkiye’de sunulabilmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra her geçen gün büyük bir hız ile gelişen ve Türkiye’de sürekli olarak oldukça yüksek popülariteye sahip olan modern mobil akıllı cihaz teknolojileri, internet kullanım oranlarında da ciddi oralarda artışlar yaşanmasına neden oluyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde her alanda internet teknolojileri son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

 

E-OKUL
 
Birinci ve ikinci sınav sonuçlarını öğrenmek için öncelikle internet bağlantısının olduğu herhangi bir akıllı cep telefonundan ya da bilgisayardan internet erişimi sağlayın ve karşınıza açılacak sayfada resmi E-Okul web sayfasına tıklayın. Burada öğrenciye ait olan bazı bilgiler istenmektedir. Bu bilgiler ise öğrencini T.C kimlik numarası ve eğitim gördüğü okulda kullandığı okul numarasıdır. Bu bilgileri uygun boşluklara eksiksiz ve doğru bir şekilde yazdıktan sonra giriş butonuna basın. Karşınıza çıkan ekranda sınav sonuçlarını öğrenmek için "not bilgileri" bölümüne tıklayınız. 

 

E-OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ