27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Ehliyet sınavı sonuçları açıklanma tarihi

11 Şubat ehliyet sınavına giren binlerce sürücü adayı soruların yayımlanmasının ardından sonuçların açıklanma tarihine kilitlendi.

23 Şubat 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ehliyet sınavı sonuçları açıklanma tarihi
11 Şubat 2017 Cumartesi günü yapılan 2017'nin ilk ehliyet sınavına (MTSK) giren binlerce aday soruların yayımlanmasından sonra sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. meb.gov.tr üzerinden erişime açılan sorular ve cevap anahtarına bakan sürücü adayları yaklaşık puanlarını tahmin etmeye çalıştı. Sınavda verdikleri yanıtlarla açıklanan yanıtları karşılaştıran adaylar şimdi MEB tarafından puanlarının açıklanmasını bekliyor. 70 ve üzeri puan alan adaylar bir sonraki aşama olan direksiyon sınavına girmeye hak kazanacak. 70 puanı geçemeyenler ise sonraki sınava hazırlanacak.
 

MEB GİRİŞ (Son duyurulara bakmak için tıklayın)

 
11 ŞUBAT EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?
MTSAS 11 Şubat ehliyet sınavına giren binlerce aday sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Bu yılın tüm sınavları ve sonuçların açıklanacağı tarih, MEB’in resmi sayfası üzerinden duyuruldu. 2017 Yılı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri sınav takvimine göre 11 Şubat ehliyet sınavı sonuçları 23 Şubat 2017’de açıklanacak. Sonuçlarınızı aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.
 

11 ŞUBAT EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN...